::: insan terpilih :::

Tuesday, September 29, 2009

::: putera faisal pls help us :::

*ihsan komso

seorang putera Arab Saudi sedang berunding
membeli share kelab bola sepak english,liverpool...
menurut sumber yang leh dipercayai,urusan
pembelian dianggarkan bernilai
200-350 million pounds...

putera arab tue,Faisal bin Fahd bin Abdullah,
seorang ahli perniagaan berpangkalan di
Al-Khobar di timur Arab Saudi,baru² nie
mengadakan perbincangan dengan pemilik
bersama liverpool,George Gillett bagi
membeli 50% share dari kelab itu...

tapi ade gak bunyi katenye satu memorendum
telah ditandatangani bagi membuka akademi
liverpool di negara arab berkenaan...

kalau pembelian ini terjadi,maka semua
hutang liverpool di bank akan selesai...

hehehehe...
kalau la jadi, rafa mungkin akan dapat
duit poket lebih untuk transfer january nie...

so, kite juga ade suntikan duit...
maka, kite akan lebih hebat...
harap kan saje ini berlaku...
amin...

UNWA...!!!

7 comments:

azzaliena suziantie feisal said...

huaaaa..
nape name die faisal..
hahaha

miss nina said...

hoho..ade baca dalam paper tadi.

another taiko dr middle east yang nak pegang kelab2 di epl@ bpl :)

i prefer liverpool to red dvils/the gunners/the blues :)--kiranya, kita ni geng la ye?

must i say i like steven gerard? hehehe

above all... i love real madrid + former france player abg botak zidane

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

owh...
kite geng la miss nina???
hehehehe...
miss azza...
dah itu neme nye...
ape nak wat...
hehehehe...

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

bapak azzaliena suzientie nak beli liverpool???

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

bapak miss azza???
ok gak...
janji tukar owner la...
hehehehe...

miss nina said...

hehehe,,apelah korang ni..
tak kisahlah sape pun tokeinya
asal kayo udah :)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

btol² miss nina...
kayo...
kalah kan team faveret alvin...
woooohuuu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...