::: insan terpilih :::

Thursday, October 29, 2009

::: Liverpool tewas??? xkesah :::

tadi baru je arsenal menewaskan Liverpool dalam piala carling...
aku tak kesah sgt piala nie...
ye la...
ini mcm standard bwh la...
itu la biasanye team² up nie turun second team...
Liverpool tewas 2-1 kepada arsenal tadi...
aku memang tahu,bdk² arsenal memang bagus²...
so no hal la...
yang penting piala liga & champion league...
itu paling pentingkan...
jgn pening² peminat Liverpool...
ape yang best tadi kita tgk insua makin meningkat naik...
die score gol yang sgt cantik untuk
menyamakan kedudukan pada

first half selepas
Merída menjaringkan gol buat arsenal...

then second half Bendtner score lak...
tapi pas tue kite dapat lihat
Aquilani bermain agak baik...
walau terlalu lame rehat kerana kecederaan...
byk hantaran cantik dilakukan...
kalau torres & gerrard td,pasti sesuatu berlaku...
ape aku nak cakap reff ade masalah lagi la...
lewat permainan 2 kesilapan dilakukan...
bola yang babel kasi pada voronin & voronin
hanya berdepan dengan
penjaga gol arsenal je tapi dikata off-side...
apabila ulang tayang dilakukan,
ia adalah on-side...
sepakan gunting Aquilani juga yang tekena
tgn sanderos,
tidak diberi penalti...
ia adalah "HAND"...
tapi takpe...
tumpu piala liga lak...
jumpa fulham...
sabtu nie...
WE ARE THE REDS...
~

6 comments:

honey bunny said...

mcm pengulas sukan jewp dye nih..
na taw x np sy xcoment awk?
sbb sy ta tau la sl bola2 nih..
haha~

Nini said...

ekeke!! adek hunny ckp tuh btoi..

kau da cam pengulas sukan dah..

:D

so..smlm aku tak tgk..

aisehh..

ina said...

long shot from insua...
TERBAEK...~!!

MCM said...

Yer ker bro? aku tak nengok lak insiden tu semalam...aku tak tengok macth la..tido

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

tak pe...tada hal..apa ada dgn arsenal tu...ni liverpool la...LIVERPOOL!!!!!!

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

alvin mula berbicara...
tapi kenapa dalam ini ye???
hehehehe...

mcm: knp tido... tgk la...

ina: sgt terbaik kan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...