::: insan terpilih :::

Saturday, October 3, 2009

::: wanita juga hebat kini :::


aku tak der ape nak citer la...
just tetibe la ade plak yang memberi aku topik...
hehehehe...

ceritanye bermula apabila khamis baru nie...
dalam kul 5 lebih...
aku baru balik dari uitm perak yang
ade kuliah petang tue...

sambil aku memandu keseorangan yang
bertemankan lagu d'masiv di cd player ku,
tetibe berdesup satu kereta
memecut memotong aku...

aku bear kan...
setelah aku teliti btol²,
aku nampak ownernye memakai tudung kunin...

wanita nampaknye...

aku mula berminat untuk mengikut rentaknye...
apabila ada sahaja kereta yang menghalang
perjalanan beliau,
kereta itu pasti di"over take"nye...

hehehehe...
aku mengekor dari blakang nye...
btol² blakang bontot kereta nye...
aku tengok meter mula mencecah 130km/j...

aku dah dekat rumah aku...
aku over take kete tue...
aku sempat lihat ownernye...
kakak berusia lewat 30 an tak salah aku...
huhuhuhu...

HEBAT...!!!
WANITA JUGA HEBAT...!!!

6 comments:

ina said...

yeahh!! wanita juga hebat!! =D

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

hahahaha...
cibuk je cik ina...

HoPe said...

hah..baru tau?
jgn underestimate wanita okay?;p

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

no la miss hope...

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

yer betul tu..kami wanita mmg hebat..hukhukhukhukhukhuk...
faktanya..keta kau ada masalah absober..keta kau pakai enjin 1.3 sedangkan kakak tu dah convert evo3...huahuahuahauahauahaua..kakak tu juga pakai keta sama jenis ngan kau..kankankan

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

alvin...
kami???
hahahahaha...
absober tunggu kamu cari kan...
aku sedang menanti dengan penuh sabar...
1.3...
hehehehe...
evo???
tak mungkin...
hehehehehe....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...