::: insan terpilih :::

Friday, December 4, 2009

::: friendster new look :::

elooo...
salam jumaat semua...
aku nak entri sikit tentang friendster...
atau fs je org panggil...


aku memang ade fs je selain blog nie...
aku tak reti nak bukak semua dalam 1...
tak terjaga...
nak ms lagi, fb lagi...
adoiii...
penat...
hehehehehe...
yg ade byk tak pe la...
mayb diaorg mampu jaga & layan...
my bb n00dy pon ade 2...
fb & fs...
hehehehehe...
yg aku nak citer fs makin cantik...
dah wat design baru...
tgk la...
layan k...
~




6 comments:

Rowena Chasez said...

a'ah..
lawa kn??
suke ak tgk..
tpi ak xlyan dh fs sgt..
hehee~
lyn fb je..

Ms.Independant said...

Eh cantek gak!
Dah lame tak check FS ku!
Huhu

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

rowena: tue la..
fb makin top kan...

ms: ala...
check la...
rindu kwn ko kat fs tue...

Nini teDDylicious said...

fs wit new look..??

adess..

nak naikkan market smula laa tuhh..

tp, elok gak..tarik semula user yg da lame lupekan fs mcm aku neh..

ehe..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

nini: tahu pon...
hehehehehe...

miss nina said...

haah, canteklah. lama tak masuk fs ni.macam kiut je art design tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...