::: insan terpilih :::

Monday, December 14, 2009

::: tak perlu cantik :::

salam semua...
aku nak konsi sikit tentang bercinta...
sebab aku sakit ati ngan satu
minah kat chat box aku,

neesa...
kenapa die kurang ajaq sgt...


dalam cinta,
bear lah sakit mate kite melihat pasangan kite,
dari kite sakit hati...
jika pasangan kite cantik itu bonus la...
btol kan???
kalau cantik but hati xikhlas &
memain baek tak yah kan???
baek simpan je muka tue...

semua tue anugerah Allah...
kau manusia tak perlu nak
kutuk or ape???
dah itu pemberian-Nya...
jika ko rase ko cantik,
tgk la mase depan ko nanti...
adakah baek jika
sikap ko sebegini rupa...
ko tgk,
ade rase ape² tak perlu cakap...
ko simpan...
ko pon ciptaan-Nya...
pasti ade cacat cela nye...
INGAT...!!!
~

15 comments:

min said...

manusia mmg x sempurna
kenapa nk kutuk2 kan..
hish2
x faham la

enyheartsdiamond said...

neesa minat ko kot ;)

nursarah87 said...

i baca dah komen yg u maksudkan.
sabarla bro,mmg ada spesis yg sebegini di dunia ni, mulut org tak bleh tutup, lagi2 di dunia maya ini..spesis ini lagi berani melaser org..biar saja..jgn bgga dek puji, jgn down dek keji.

vrdesign said...

hm,sabar la wak...
xmoh marah2 k...
alhamdulillah ade rupe sebegini kn drpd org yg xde rupe&budi bahasa...
tol x bro???

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

tq semua...
diamond... aku $%^&*( die la..
hehehehe...

suka komen ko sarah...
tq...

tol vr...

cik doe=) said...

sokong hndred percent!lantak la org nk ckp pe..aslkan kite bhgie...persan cntik sungguh!manusie sume ade kekuragn....

ada.m0khtar said...

ko lempang je.. hehehe

Angel said...

No doubt. She must be into you. Sokong 'ada.mokhtar'!

cik sue genjos said...

aku baru baca komen yg ko katakan tu ceroi...
pergh...nak kena cili ke budak tu..
jgn sedap mulut bercakap ye cik neesa oi..
awak kate anak dara orang muka macam mat sentul nanti anak awak akan datang muka dua kali macam mat sentul..
ceroi, ko sabar je lah...
bagi aku awek ko tu ok...
sejuk je mata memandang...
sekarang tuhan amik kira apa yg kita cakap... tak kira lah baik ke buruk...
kita wat benda tak baik, balasannye tetap tak baik...
sabar je byk2..

pakcik kordi said...

apehal laks beliau tu kn?

gmbo tu blh thn..hehe...=p

ina said...

sbor beb.. biase a tue..
die jeles la tue kowt.. sbb die rase die sorg je yg cntek.. haha!!

HoPe said...

sbb dia ade tetet besar kot?
tu yg dia rasa dia cun lebey..
ngahaha..
gila ah..link pn bigbreast..
nk suh kamu rileks pn..
mmg taleh rileksnya..
panas ah!
org kutuk org yg kter syg kans..
carotskan je..
no hal..;p

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

cik doe: btol sgt²...

ada/angel: kalau dekat kite hentak same²...

sue: tq sgt²...

kordi: tue la...
kuang ajaq...

ina: jelaz bapak die...

hope: she @#$%^&*(....

ada.m0khtar said...

motip jeles la tu. hahaha.. dia suka kau kot. pastu jeles tak setanding awek kau.. hahahaha

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

lantak die la...
suka suki je mulut...
mulut longkang giler...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...