::: insan terpilih :::

Tuesday, January 19, 2010

::: tyme pulang yg tak bernasib baek :::

selamat senja semua...
nak wat entri ringkas...
hari nie mase balik mcm tak best je...
first hujan lebat giler...
aku yg park kete jauh dari
opis telah kuyup...
huhuhuhu...

bila sampai je dalam kete...
aku ambik phone aku


& tgk wallpaper dah tukar lain...
siap suruh pilih bahasa...
then tarikh & jam...
aku pelik...
dah ikot semua last² hp aku
jadi mcm baru...
mcm kene restore...
bile la plak aku restore...
huhuhuhu...
abis semua contact...
dah la aku simpan dalam phone...
message kenangan semua abes...
memang "F" la...
huhuhuhu...
~



18 comments:

angah iza said...

mcmne leh mcm tu lak hp ko tu ?
kalo ko x usik apa2 x kan leh restore lak ???
pelik..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

[iza] itu la pasal...
huhuhuhu...

zarin said...

ni mesti ada terusik memana kot...sbb tu kena restore nih

anak_hamja said...

huhu.. ko org yg canggih.. tu pasal ble mnde jadi lg canggih ko jadi ala2 biul x tahu sikit.. kikiki.. wat everpun pakai touchscren mane leh ganas bro.. tu mesti tetekan pape...

enyheartsdiamond said...

hoi!henpon mahai! :D

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

[zarin] tak usik ape pon sis...

[anakhamja] aku tak ganaz la...
aku sopan tau...
awww... hehehehe...

fikaryna said...

huh..sian nyer..sabo jer ler..mgkin ada hikmah tuh..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

[fikaryna] hikmah untuk bagi aku sedih...
huhuhuhu...

Nini teDDylicious said...

kne ujan kah..??

kau nk lesson..??

hp mahal semua mmg mengada2.

tak bole itu-ini

cube kalau 3310, baling ke dinding pon tak efek..

Ms Sue said...

aku dulu keja jual hp gak..
hp mana2 pun sama...terutama brand nokia..
kalau restore, nak kena pin kod..
aku syak la ko mesti godeh2 hp ko ni..
xpun ade orang godeh2 kan..
ataupun JIN!!! xP

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

[nini] tahu tak pe...
heaven pakai 3310...
frsut je leh campak...
hehehehe...

[sue] aku rase jawapan terakhir ko btol...
jin...
jins samsudin...
hehehehe...

miss nina said...

adakah hp tu minta pengganti yang lebih cun? apakah begitu ? huk..huk..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

[nina] die nak kene buang & kene ganti baru kot...
hehehehe...

Ieda the Rainbow Princess said...

Salam..Slmt Senja..Ngeh3x..
Tips2 Kesihatan:
1. untuk Senja-Sediakan payung sblm hujan
dan
2. untuk Hp-Bawa ke klinik Hp berdekatan bg mendapatkn rawatan dgn segera

Soalan Cepucemas:
Apa itu"F"????
;-P

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

[ieda] sis tahu...
that y u smile...
hehehehe...

eynda said...

Nokia akak pun selalu jadi...tetiba wallpaper hilang...kena insert memory card semula katanyer...maybe ada longgar kat mana2....

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

[eynda] hp sis mahal sgt kot...
tue manje...
hehehehehe....

Aisyah AR said...

so, mari kita pakai xperia beramai2...hahaha!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...