::: insan terpilih :::

Thursday, March 25, 2010

::: tekanan yg semakin kuat :::


salam...
korang semua pasti tahu yg aku
sedang praktikal...
ini nak masuk bulan ke-4 aku
kerja kat sini...
dan semua pasti tahu yg
aku xdapat system yg
harus aku bangun kan...

tekanan aku semakin kuat
minggu nie...
semua kwn² aku
yg praktikal kat luar
dari uitm dah ade
kunjungan rasmi lecturer
untuk melihat
sejauh mane system mereka
dibanggunkan...
aku xkan dikunjungi
mereka kerana aku praktikal
dalam...
so aku yg kene cari mereka...

tapi kalau aku jumpa...
aku sepatutnye tunjuk kan
sejauh mane system
aku dibangunkan...
so skang ape aku nak
tunjukakkan...
saket wooo...

ape² pon petang nie
aku cube selesaikan semuanye...
partner aku akan jumpa
boss yg sepatutnye bg system...
nak bg tahu die dah kurang dari
sebulan harus aku selesaikan
semua nie...
dan aku akan cuba mintak
pendapat lecturer yg
menjaga praktikal aku...

doakan semua nye
selamat...
aku sgt² tekanan...
~


22 comments:

♥ suterakasih ♥ said...

semoga slmt2 aja hehe
tgh prktikal rupanya
stdy course pe?

LiAnA said...

tarik nafas hembus pelan2..
projek ni mesti dpt selesai punya.. bertenang baru bleh pikir dgn waras okey... good luck

Sarah Zulkefli said...

amek course ape ceroi??? btw, namau tensen2 tau

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

[sutera] science comp...

[liana] dah banyak kali tarik nafas sis...
sampai buang kat bawah dah...
hehehehe...
tq la sis...

[sarah] science comp...
ngah cube tak tension la nie...
adusss...

.::WaNiE::. said...

ee dah dekat sgt

mesti susah hati

sabar yep .. moga cepat selesai..cepat dpt sistem, cepat dpt buat sistem, dan sistem itu up dengan jayanya :D

Nazatul shima said...

hmmm..aku rasekan..ko kena jumpe ngn client ko..tye pe requirement die..klo ko tunggu je mmg xdpt ..ko kena jumpe derang..gile r ko..da 4 bln, tpi xwat pape lgi...baik wat cepat2..

angah iza said...

merasa la ko hidup tertekan masa praktikal.
aku nak gelak jap...hahahahhahahahha!

beb,sabar ek...
berapa lama ko praktikal ??

fikaryna said...

banyak2 sabar..tapi ini bukan salah ko..cuma dah sampai masa utk ko bertindak..means do something..sbb ni utk masa dpn ko kan..kalau praktikal xde apa..mcm mana nak nilai kan..moga Allah tunjuk jalan..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

[wanie] tq...

[shima] giler ko xjumpe...
tiap2 minggu aku jumpa...
boss aku jumpa client..
aku tunggu boss aku...
skang aku dah jumpe lecturer aku...
die dah bg jalan peneyelesaian...
so tunggu sok je mcm mane...

[iza] 4bulan setengah...
dah tinggal sebulan je...
amacam???
tekanan biasa...
aku kene handle gak...
hehehe...

[ryna] tq la ryna...
ko je paham aku..
memang bukan salah aku...
aku dah usaha tanye tiap² minggu...
just kali nie aku kene keras sket...
sebab mase dah xder...
ermmm...

Ms Sue said...

setiap masalah ade jln penyelesaian..
tak bermakna ko akan gagal..
setiap orang berhak diberi peluang..
mesti bos ko leh faham..

eynda said...

Semoga semuanyer dipermudahkan...amin..

whitedaisy said...

semga kamu dipermudhkn dlm segala urusan:)

mrs.ecam said...

lex bro...ari 2 kata de senior yg bleh tulun??? hemm xpela buat la yg terbaik...chayok2...ujan skng ni...huhuuhhu

Nida said...

Insya Allah tiada yang mustahil untuk dilakukan... caiyok! caiyok! you can do it..

azzaliena suziantie said...

gambate :)

si para para said...

err bro..jgn tensen tensen sgt..
err aku pun tak tahu nk tolong macam mana...aku mana tahu sgt pasal system2 ni..
err aku harap en.bro dpt siapkan system tu dgn jayanya...
err good luck bro..

jane said...

smg smuanya ok bro


gudluck





pnh rs praktikal
mmg streess tahap gaban













pepon, kalao tertekan bykkn baca "inni so'im inni so'im..."

insyaAllah tenang








XoxoxoXOOxoxoXOoxoXOOXOxooXxo~

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

[sue] bos alu xpaham...
tapi supervisor aku kat fac paham aku...
alhamdulillah...

[eynda] tq sis...

[daisy] tq...

[mrs.ecam] ye...
aku wat terbaek...

[nida] tq...

[azza] tq...

[para] hehehe...
xpe...
ko tolong tgk je k...
hehehehe...

[jane] tq...

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

dah tiba masanya kau tunjukkan system pembiakan kau pada lecturer!!

.::WaNiE::. said...

oitttt

ina said...

gud luckk..!
aku pun cuak gila nk final da nie..
satu haprak aku tak stadi lgi nie..
aku lostttt....

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

[alvin] hahaha...
aku terpaksa lakukan ini alvin...

[wanie] ape???

[ina] hehehe...
jgn lost maaa....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...