::: insan terpilih :::

Wednesday, April 14, 2010

::: benda itu :::

salam senja...
quick update...
malas nak bagi korang
pening pale..
aku beli nie...


sekadar buat diri sendiri...
memanje kan diri...
hehehe...
dah²...
nak abes waktu dah...
jom...
~

18 comments:

.::WaNiE::. said...

pinjam jap

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

[wanie] leh...
xder masalah...
ape je buat ko la wanie...
hahahaha...

.::WaNiE::. said...

ni wallet untuk encik labu ke

ni wallet ke

hahaha

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

perghhh

LiAnA said...

wallaaweyyyyy.... cun sehhh
ni wallet ke hapa kekeke..
rabun mata acik ni ha ;p

Sarah Zulkefli said...

pergh..LV seh..kayo2..hehehe..website mne ek beli bnde ni??? nk try usha gak..hehehe..btw, happy beday tau ceroi :)

lemonade said...

wei, benda apa ni sebenarnya?

Nazatul shima said...

pergh..ko ni..bergaya gak ey..hehehe..bagus2..kena pndai bergaya..:D

IdzaLia said...

uishh.. mmg cantik..

me suya said...

ehem3..bnykanyer duet..lambat la plop nk kol 12..nt leyh wish buffday siap2..ni apesal adiah smpai dulu dr aree ulang tahun nyerr...kamoo2.. terlebih manja suday

SURIA AMANDA said...

oho..org panggil u ceroi...x per2hepi belated bday eh ceroi...hurm..naper purse tu mcm purse ppuan?ke mmg suka guna yang panjang2 hehehe..mmg cantik kalau x nak bagi kat lisa.

fikaryna said...

i loike..ada gaya..huhu..

Afzainizam said...

Salam dari kami…
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. … kami sedang berusaha membaca older post entry kamu… Wow entry yang menarik

Salam sebuah persahabatan salam perkenalan dari kami salam dihulur tanda sebuah perkenalan ….

Semoga kami menerima respon yang baik dari kamu…. Thanks againt…

sLEEping BEauty said...

cantik ar bro..
nk pinjam satu hari boleh..
nk bw g jln2
heheeee
birthday hari nie ey?
anyway Hepi birthday!!!

mrs.ecam said...

wow LV....xpe hadioh tuk diri sndri...dh pnat cri wit kn...eh pnat ke??? ekekekekkekekke

HoPe said...

birthday ko ke weiii???
wish kat sini la eh..
happy birthday partner in crime..
hahaha..
apa kata ko bg aku lv juge...
kata bday boy..haha..

eynda said...

Wow..LV...berbaloi :-)

xkenalmakexchenta.blogspot.com said...

wah...
xper mghabiskan duet untk kpuasan diri sndry,..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...