::: insan terpilih :::

Tuesday, April 27, 2010

::: penat oiiii ::::

salam...
giler lame xjumpe...
ade sesape ingat aku lagi???
ke semua dah lupa???
xpe la...
siapa aku...
hehehehe...
gedixxx....

semua tahu aku ke kedah...
untuk dapat tunjuk ajar
tentang system aku...
tapi rupa nye indah kabar
 dari rupa la...
aku xdapat ape2 mase g sane...
kecuali kenangan indah2 kat sane...
hehehehe...
indah sgt nieh...
2hari jadi pelajar UUM nieh...
hehehehe...

aku pulang ngan hampa...
patut pulang perak ari isnin malam...
ubah taktik...
aku ke putrajaya ahad petang
 mencari
org untuk bantu aku lagi...
so aku dapat seorg uncle...
tapi just leh jumpa malam selasa...

sambil aku menunggu aku mencaeri lagi
insan2 hebat leh bantu aku...
akhirnye...
kepala ligat mencari aunty aku nani...
die trus tanye bahagian IT opis die...
trus aku dapat kabar gembira...

insan indah ini adalah
 SHAHRAINE...
seorg juruteknik...
tapi pada aku adalah seorg
yg patut digelar programmer...
sgt hebat...
cekap membantu aku...
hari ini je...
selama 3jam...
banyak sudah aku bangunkan
dari system aku...
sgt hebat ape aku rase...
esok akan aku jumpa die lagi...
untuk tunjuk ajar sket lagi...
so lunch sok akan aku belanja beliau


KENNY ROGERS...
sesape nak...
meh join kami sok...
hehehehe...
area KLCC sok...

lagi satu...
hari nie bestday abg aku...
yg ke **...
hahahaha...
aku xleh publish...
buat kekanda alvin...


aku sayang kamu...
semoga kamu dapat angka terbaek
lagi 2tahun abg...
hehehehe...

aku kat umah jiam skang nie...
tgk anak sedara dah beso...
AMSHAR...

ok...
need a rest...
daaa...
~



9 comments:

IdzaLia said...

sapa tak igt kat ceroi ni..
hehe.. (*__*)

miss nina said...

amboi, dari kedah ke kl
camtulah, org memberi kita merasa
org bg ilmu, kita belanja kenny :)

--->> sedapnya..yummy2x


p/s: takmolah word verification :P

LiAnA said...

patut sunyi sepi jer.. rupanya ceroi dh sampai kedah.. jejauh nak cari ilmu.. last2 yg dekat gak yg dpt hihihi

Dyna Yvonne said...

erkss~~sowie~huhu~ (u_u)
emm..nk itot gak mam keny rogers..
huhu

.::WaNiE::. said...

aku ingat kat ko

cam pelik gak ko xapdet

so ingatkan ko masih berkampung kat kedah

Lovely Bella said...

erm mau bt system ape nih?? heheheh naymi nyami kenny rogers nak pi mkn skang gaks!!

Sarah Zulkefli said...

saya ingat kamu!!!
hehehe

nak kenny rogers satoooo

:)

si para para said...

err alvin yg rumah berjuta juta dn yg petik bintang tu yg tasuka raksasa hijau dan suka kuda dora tu abg ko ke???


baru aku tahu hari ni....hehe respect la ko adk beradik... mcm mana ntah aku boleh suka kat blog korang.hahaha

err sowi bro sbb lama tak jenguk sini..aku sibuk sikit..tapi aku tak kan lupa kat mentari senja...hehe

ok good luck tuk ko n eps besday tuk abg ko... peace..

xkenalmakexchenta.blogspot.com said...

rest2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...