::: insan terpilih :::

Wednesday, June 23, 2010

::: bila cinta - gio :::

salam...
xder ape aku nak update la...
tanye wanie...
die bagi aku idea...

aku nak update lagu
yg aku layan skang nieh...
lagu tue adalah 
"BILA CINTA"
ost 
LAGENDA BUDAK SETAN 
tue...


muvee nye aku xtgk lagi...
lagu nie ade 2version...
tapi aku suka versi
nyanyian GIO...

so layan...
~

23 comments:

anyssreynastorymorypreetydirtysecret said...

wahh sukaa lagu nii , fav okee , tapi yang perempuan nyanyi punya es lagi kod

xkenalmakexchenta.blogspot.com said...

lagu nyer sdap ..
jiwang glerz...
getar hati pown best............

~anna&anuar~ said...

karate kid lg beeehhhh....

pssssttt.. bahan kite dah xde.. pegi bcuti la plak.. bosan kehidupan xde org nak kaco.. hahahahah...

redNing said...

malam karang aku layan huhahah

Rowena Chasez said...

jgn tgk citer tuh..
citer 2 x best!!
hehee~

fatin hanani said...

hehehe wehh dengaq kata cita ni best laaaa
bila leh p xtau

sLEEping BEauty said...

apasal tak tgk lagi citer tu ...

mmg best lagu nieh ... :)

IdzaLia said...

akak tak penah lg dgr lagu ni.. nanti nak layan dgr..

Dyna Yvonne said...

ahahah...aku sokong wena..
xbest..mcm yg aku pnh review cite neh..
tp klo ceroi...aku rse die layan cite neh..silap2 ari bulan bkotak2 tisu abeh..ahahha..

edaolala said...

hahaha. jiwang gak ang ni. pakwa aku yang suka lagu bi tu tiba2 tgok cite ni suka pulak dia kat lagu ni. hihi :D tapi agak okey la lagu dia. jiwang karat gilaa. haha

~DaK KeCiK~ said...

Not Bad~
Time sedih kompem aku cari lagu ni..
Meruntun jiwa dowhh..

Lovely Bella said...

aku x leh dgr laa lagu die.. rase sedehh jerk... aku suke dgr lagu hepi2 jerk..

Nida said...

wah... ketinggalan sungguh diriku... ntah lagu apa ler yg tengah ngetop di Malaysia sekarang ni ek

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

[anyss] aku suka bersi nie...
hehehe...

[xkenal] getar hati rancak sket kan...

[anna] bahan kite pegi bercuti...
xpe...
banyak mase lagi untuk kite kene kan die...

[redNing] dah layan???

[rowena] xbest eh???

[fatin] aku pon xtgk lagi...
hehehe...

[sleeping] sis xnak bawak kan...
hehehe...

[idzaLia] layan sis...

[dyna] kuang ajaq...
hahaha...

[edaolala] yew la...
aku jew la jiwang...
hahaha...

[kecikk] abes tisu beb...
hehehe...

[bella] apahal???
tisu leh abes kew??
hahaha...

[nida] nak tahu ape2 tanye jew i sis...
hehehe...

baby berry said...

org ckp mvie ni tangkap leleh..tu mls tgk tu..malu kang kuar cinema mata bengkak..haha

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

[berry] hahaha...
mate bengkak...
;)

mimi saidi said...

lyn.......best gilak

enyheartsdiamond said...

suka versi perempuan :)

si para para said...

ahh layan je la..busan busan ni..

.::WaNiE::. said...

lagu ni syahdu dowh

aku layan ape asek nyanyi jek lagu ni

..comel lagu ni ..

_nurazeera_ said...

suke lgu ni...=)

soffya cik bulan said...

aku kecewa sbb tk dpt tgk filem ni.tp nsb baik ko post lagu ni.he..

qellissa said...

Lagu sedap, tp citer ni x dpt tgk coz laki aku nak tak nak je bila aku ajak nengok citer ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...