::: insan terpilih :::

Wednesday, June 2, 2010

::: LAHANAT :::


salam...
semua pasti dah tahu ape berlaku...
ape yg LAHANAT israel dah lakukan...
bangsa paling jahanam...
paling bangsat....

dengan ini aku menyahut 
kempen dari bro aku...




pilih gambar mana satu terbaik untuk blog anda
(klik gambar utk saiz sebenar)
 LETAK GAMBAR ITU DI WIDGET PALING ATAS SEKALI!!!
SILA BUAT ENTRI TENTANG LOGO INI DI BLOG ANDA!!!
DAN GALAKKAN MEREKA MEMBUAT ENTRI LOGO INI JUGA!!!
supaya rakan - rakan blogger kita yang lain tahu akan
kesungguhan blogger picisan seperti kita ini!!!
[ayat kamen]

hanya doa senjata umat islam...
~

20 comments:

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

terima kasih boss..semoga semua akan baik2 saja..

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

time kasih atas sokongan anda..

mrs.ecam said...

salute ko...aku doakn saudara2 kt slmt...amin...

redNing said...

yahdi laknatullah

sLEEping BEauty said...

betui3

yahudi laknatullah !!

Dyna Yvonne said...

ye baeklah~
saye aan sokong~

.::WaNiE::. said...

aku xreti letak kat header, ko boleh terima tak..tp aku letak kat sidebar

fikaryna said...

benci israel!

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

[alvin] amin...

[kamen] sesame manusia...
sesama islam...

[ecam] amin...

[redNing] lahanat...

[sleeping] lahanat...

[dyna] sokong same2...

[wanie] leh...
asalkan ko menyokong...

[ryna] memang lahanat...

fatin hanani said...

fatin ltak kat sidebar ehh

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

[fatin] leh fatin...

anyssreynastorymorypreetydirtysecret said...

wahhh ,saya memang setuju sangat sangat ,ISRAEL sgt kejam , i letak dekat sidebar yee ,kita sama sama menyokong yee :D

Nurul Harun said...

insyaAllah.
nnt kalau line okay sikit nurul buat ya. :)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

[reen] sokong2...

[nurul] bagus...

lemonade said...

anti israel..!~

Pacifist said...

Sampai bila pemimpin dunia Islam mahu berdialog dan berjabat tangan dengan zionis laknatullah? Sampai bila kita harus melihat umat Islam disembelih? Sampai bila jihad ilmu, ekonomi, hawa nafsu akan berakhir dan ditukar dengan jihad Al-Qital pula? Disaat tentera Zionis membantai umat Islam, kita masih berjihad hawa nafsu? Ketahuilah selagi kita masih bernyawa,selagi itulah jihad hawa nafsu tidak akan berakhir, sedangkan jihad Al-Qital hanya pada waktu-waktu tertentu. Para sahabat(Rasulullah) berjihad hawa nafsu setelah kembali dari medan perang, sedangkan kita menolak untuk berjihad dengan pelbagai alasan. Kenapa kita tidak berjihad dengan semua jihad yang ada, dan mengikut kesesuaian waktu dan masa? Kenapa kita mengambil tanggungjawab lain untuk mengelak tanggungjawab yang lain? Sedangkan tanggungjawab itu perlu dipenuhi secara berturutan? Kenapa takut dengan kalimah JIHAD? Saya bukan mengejar mati, tetapi lihatlah apa yang berlaku di Palestin dan tanggungjawab kita, dan jika kita masih di takuk lama. Maka, saksikanlah drama air mata ini hingga ke anak cucu kita. Katakan pada mereka, itu sudah nasib mereka(Palestin) dan tiada apa yg mampu dibuat oleh kita.

~AmyLiana8886~ said...

semoga Allah melaknati israel..

azzaliena suziantie said...

aku amik letak kt sidebar okea =)

husnazainal said...

aku nak amik gak...

AMOI KUSUT said...

israel memang lahanat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...