::: insan terpilih :::

Saturday, August 14, 2010

::: quick update :::

salam...
aku nak update jap...
aku dah stat meniaga
3hari...
hari pertama ok...
dua n tiga hujan...
xpe...
itu semua dugaan...
usaha mesti di teruskan...

aku menunggu kwn2 aku
yg nak menanmbah rezeki aku nie...
mane la mereka eh...
hehehe...
 
 
chow...
~

14 comments:

Mimi Saidi said...

gud luck bro!

IdzaLia said...

jauh benor akak nak g gombak tu ceroi..apa2 pun selamat maju jaya ye..

♥ suterakasih ♥ said...

meniti senja, saya tak fahamlah entry kmu kali ni :P

Dyna Yvonne said...

kuatkan semangat..chaiyok3~

eynda said...

Jangan cepat putus asa....jauh akak nak pegi sana...kalau area shah alam boleh le nak menambahkan rezeki ceroi tu hehe...

redNing said...

xsempat nk pegi lah bro...aku antar doa jelah

semoga dilimpahkn rezeki oleh Allah swt. amin

sLEEping BEauty said...

teruskan usaha !
semoga rezeki bertambah ....

husnazainal said...

aku blik keje lewat ceroi ...tak sempat g bazar..aku ade je kat area gombak ni..

..DaK KeCiK.. said...

gd luck n camat berpose to my bro~

Sarah Zulkefli said...

meniaga kat bazar ramadhan ea..gombak area mne tu??? smoga maju jaya ea ceroi

Lovely Bella said...

huhuhu semoga bisnes berjalan dgn lancar :)

m!da BucHuxX said...

hehe..
law aku free mgu niy aku g saner yer bro..

miss nina said...

dekat sangat la kulai-kl
semoga murah rezeki kamu :)

soffya cik bulan said...

fuhh.selamat berjaya dude..
kalo rajin, meh join venture..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...