::: insan terpilih :::

Friday, February 11, 2011

~ medical check-up ~

as salam...
sape lak nak g check 
kesihatan nieh???
aku???
blom lagi...
(sure noody marah)
aku nanti2 leh g la..
hehehe...

nie nak citer...
petang nieh...
nak bawak kucen2 ku...
g check kesihatan...
ambik injection...
hehehe...

petang nieh mama aku 
bawak g klinik...
moga semua nye sentiasa
sehat...
weee....


p/s:
mama sgt sygkan anak2
kucen itu...
~

18 comments:

qellissa said...

nak sekor lah beb..aku nk sekor yg comel kaler itam kat tinger dia tuh..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

[q] ko nak???
pertukaran ngan ipad ko ok???
hahaha...

Nora Shahaira said...

kalo lah dulu akak sempat buat pemeriksaan kat anak kucing akak yang mati dulu..ish...sedeyyyy...

Shiela Latif said...

comel

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

[nora] sob sob...

[sheila] tgk tuan kucen la..
hahaha...

Ginger said...

comeynye kucen ko ceroi...

redza said...

makin sehat la kucen ko huhu

Nesa Wazir said...

ohoii..caring nyeee~sweeet ^^
moge kucen2 comey sentiase sehat:D

Just Call Me Bitt said...

owh ingat iskandar dgn ismeth jek buat medical cek up...kucing pong ke? nak tanya kucing pernah demam ka ceroi?

ada mokhtar said...

kucing.. no no! huhuhu...

achik yg kuat sgt membebel.. said...

kerana ank2 kucin tu sgt comeyh...meh sekor....weeeeee

si para para said...

gila ahh..memang respet la kat ko ceroi..aku pun time nak pergi mintak keje je buat med. checkup..kucheng ko lagi hebat...untung kucing tu..hehe

Nazsabrina Iman Zulfikar said...

heheh last med check up buat masa nak masuk u dulu ..hehehhe

me suya said...

at least setahun sekali la buat check up.. nak nak bam bam cam suya.. selalu la kena check kot2 tak sihat.. hehehe

sLEEping BEauty said...

kucen pun kena g medical chk up eh ..
hehee.. tak tahu pun...

mama sgt sayang anak2nya jugak =)

sLEEping BEauty said...

kucen pun kena g medical chk up eh ..
hehee.. tak tahu pun...

mama sgt sayang anak2nya jugak =)

mida bushuk said...

kucing diutamakan :)

nur said...

nak sseekor..
Jemput ke:ALL IN ONE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...