::: insan terpilih :::

Wednesday, April 20, 2011

~ meh bantuin aku... ~

as salam semua..
keje2...
hehehe..
dah lunch semua???
harap semua dah
membuncitkan
perot korang...

kan mcm korang tahu...
skang kene tukar email
kat blog korang...
kene guna email gmail..
kesahihan aku xtahu...
aku ikutkan jew...
dari ilang blog ini...
baek tukar kan jew kan...

so bile dah tukar...
aku telah kehilangan
kengkawan yg aku polow...
ade yg aku still ade...
yg xder tue leh share
link korang x...
senang nak polow balik...

jasa baek tuan/puan
amat dihargai...

p/s:
mcm surat rasmi daaa...
~

24 comments:

[sutera kasih] said...

blog aku dh folo balek tak?hehe
aku dh follow ko balek..tu la, ikut je la drpd hilang blog ni..nanges tak berairmata nnti hehe

me suya said...

aik.. yer ke? kite kena tukar email ke? ermm tak tahu pun!

me suya said...

ceroi.. encik google anta notification ke suruh tukar email..ce cite, ce cite.. siyes suya blurr ni.. Tak nyempat nak tengok!

redza said...

aku dri dulu lg dh guna gmail

Nazsabrina Iman Zulfikar said...

erkk ye ke..sejak bile berkuat kuasa nih?

Just Call Me Bitt said...

ceroi, saya dah buat tapi lupa godek tang mana ntah folower stil sama ade...rasanya saya godek dekat account setting tu jek masuk email baru so email lama jadi secondary setting...yg lain semua sama...cuma masalahnya...ade org tak dapat masuk blog saya dari minggu lepas...heran nihhh memang tak de kena mengena pasal tukar email tadi tu la kann...haihh

HoPe said...

tatau pun wehhhh..
apasal takda email ke ape pun?

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

[sutera] yes...

[suya] ade kabar angin kat blog2...
ramai dah tukar...
so baek tukar jew...
xrugi kan...

[redza] baguih la...
hehehe...

[bitt] hehehe...
ceroi leh jew masuk n komen...
mayb org tue yg prob kot...

[hope] ko asyik tgk handbag...
mane nak tahu...

Lia said...

oo yeke.. akak ada baca ingat kan rumors aja..

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

adik..sis folo sini ya ;)
and nak smpaikan niat blog ni skali..

http://eppyphamdiary.blogspot.com/2011/04/suka-tapi-malu.html

dia suka sgt blog kamu!

Nur @n!sa said...

singgah dari blog
♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥
sambil follow:))

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

[lia] mayb rumors...
tapi ikut kan jew...
xrugi nye akak...

[pinky] owh...
terharu...
hehehe...

[nisa] tq...

Cik TeN10 said...

oh ye?.. tatau la plak..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

[ten] nieh la dok bg tahu nieh...

nano said...

btoi ke kena tukaq???xthu ler pulek,,,huhuh....

dyea irdina said...

ilang ek blog yg kita pollow..ye ke? ish akak punya tak de ilang pepe lak..adakah akak masih bukan ngan gmail? hehheheh

mida midot said...

kena tukar gak ker. .? al , malasnya . . .

Amoi said...

tak payah tukar lah.

baca ni:

http://rojakstory.blogspot.com/2011/04/google-nak-delete-non-gmail-akaun.html


p/s: jom tengok cool design rak buku kat blog ai :D

Nora Shahaira said...

patut la sunyi je org tu tak ke blog akak.. akak pun bertukar jugak, tp xilang pulak. bila akak nk guna gmail sebagai email untuk sign in blog, dia suh guna yahoo gak, mcmana kes akak nora ni ye

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

[nano] yg dengar mcm tue la...

[dyea] check2 balik...

[mida] xperlu kot...
banyak cerita aku dengar...

[amoi] tq info...

[nora] xpasti la akak...
ceroi xpakar...
hehehe...

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

jalan2 sini..haipp x update ke ari ni hehehe..bz ler tu ;)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

[pinky] sudah...
hehehe...

si para para said...

aku punya ada tak ceroi..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

[para] mesti ade punye...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...