::: insan terpilih :::

Thursday, June 9, 2011

~ kongsi... ~

as salam semua...
kongsi???
bukan "share" taw...
ini tentang filem kongsi...
ala...
lakonan sam tue...


aku ketinggalan kan???
hahaha...
sebab kerja aku memang
xkan memberi aku
peluang menonton
wayang...

so kat mane aku tonton???
kat astro first la...
hehehe...
layan...

p/s:
"kato kongsi gelap...
cubit sket...
jerik serupo ponde..."
~

20 comments:

redza said...

aku pom bru tgk muvie nih..mmg best

Cik TeN10 said...

ahaa mesti kelakar kn cte ni? cik ten10 lg ketinggalan ! blom tgk lg nih ^^

Wanita Mutalib said...

haah dik. layan astro first aje heee :)

Myra Jay said...

Haha, ayat last tue adik MJ yang kecik suka dok ulang tiru gaya Sam cakap masa cubit Mikail tu..:)

PinKy MoMMa said...

nak tgk jugak ^_^

ahahaha ayat yg jerit serupo ponde tu yg nak tgk lagi tu hakhakhak..

sLeepIng beuty said...

mmg layan.. gelak habizz..
tp jln cerita kurang menarik ..kan..
cuma part2 yg lawak tu mmg gelak sakan ... hahahaa

si para para said...

hehe aku hari pertama dah tengok citer ni...semangat giler..
kl gangster macam sedap je..
jom ceroi kita g tengok.
tengok kat astro apa barang. tak rare la.hehee

err sory ceroi aku jarang datang sini..ko tak marah kan..
:)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

[redza] best2...

[ten] xpe...
nanti download...

[wanita] yew la akak...
hehehe...

[mj] ayat xleh blah kan...
hehehe...

[pinky] tgk la akak...

[intan] yew la...
sam tue kelakar...

[para] xmarah eh...
hehehe...

Nesa Wazir said...

Hehe...nesa mmg suke lakonan sam..tp cite ni..kurang phm @@

Heidi Shafiq said...

lajunye kuar kat astro.. dasyat..

Shiela Latif said...

kelakar lah jugak :)

kelibat said...

kawan aku maki hamun lepas tgk ni. bila aku tgk ok je pun. mungkin sebab aku download je. dia tgk kt panggung. hoh. hahha

Alin Marlini said...

ada org kt biasa2 jek..nak kena tgk kat Astro gaklah ni..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

[nesa] setuju...

[heidi] memang la..
astro kan...

[sheila] memang akak...

[kelibat] rase kerugian la tue...
hahaha...

[alin] tgk jgn xtgk...

hidayah said...

kat youtube dh ade full movie :P

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

[hidayah] kecik sgt layan kat lappy...
hahaha...

Nora Shahaira said...

sangat tidak sejiwa kita di sini...lakonan sam mantap tapi cerita ntah apa apa aaa...seb baik akak nora tak tengok kat wayang...kalo tak rugi rasanya weh...

Just Call Me Bitt said...

alamak kena tengok time derang tido la gamaknya lagi..hehe nanti derang tiru gaya cakap org kata mama kongsi gelap...pengsannn

[sutera kasih] said...

aku pun xda peluang nk tgk wyg..tgk kt dvd je..emm aku bg 3 bintang je..huhu

nur said...

DAH TENGOK DAH.. TUNGGU KLGANGSTER PLAK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...