::: insan terpilih :::

Wednesday, August 3, 2011

~ citer2... ~

as salam semua...
kejap jew...
dah abes 2ramadhan...
dah masuk 3 dah...

mcm mane puasa korang???
ape yg aku bace FB aku..
ade yg gastrik la...
ade yg beli kat bazar la...
ade berbuka kat
kenny roggers la..
mcm2 la...

share la ape korang
berbuka selama dua hari nieh...
g bazar tapau atau masak...


p/s:
saje citer2...
~

17 comments:

Nazsabrina Iman Zulfikar said...

Kat rumah saya ..maybe utk minggu pertama ni masak sesimple je...pasal ada 3 org je kat umah. suma ala kadar. kalau bebeli pun takat beli kuih. but 2moro maybe nak buat puding roti kot. ceroi share la kat blog menu best utk berbuka.

nur said...

Jom g param.. Beli roti brader jon..

Cik TeN10 said...

hari 1st buka puasa kat KLIA.. semalam masak sendiri kat umah.. menunya nasi beriani + ayam masak merah + acar timun + kuih seri muka.. =)

[sutera kasih] said...

saya berbuka di rumah saja ceroi :)

Lia said...

akak 1st day beli kat bazar ramadhan aja. 2nd day baru masak.. hehe :)

enyheartsdiamond said...

hari 1st eny buat puding caramel sebab hari tu cuti, so, ada lah masa utk semua tu :D

redza said...

beli kat bazar je..nk masak xreti

hayatunfadzila said...

aslkm...akak buke puasa d umah je...
(^___^)

me suya said...

2hari pertama berbuka lauk mak masak..hari ni hari pertama berbuka lauk bazar je kot.. huk3

PinKy MoMMa said...

masak sebab jimat skit..tapi ada gak membeli di bazaar :)

beli kuih..ngehhh malas nak buat ;p

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

meriah semuanye...
makan seadanye taw...
jgn membaziaq....

Myra Jay said...

Setakat 3 hari posa nie blom ziarah PARAM lagi.. seme masak je :)
maybe petang nie kalau xdak pape nak singgah :)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

[mj] selamat menyinggah...

Nesa Wazir said...

byk yg masak je ceroi..yg bli kuih2 je. itupun bli dekat2 umah.. x gi lg ke bazar

dyea irdina said...

akak masakkt umh je...kue laks takat ni tiap ptng ada jiran yg ngantor..jdnya x jejak lg bazar

Bitt (double IS) said...

mcm2 kannn hehehee nanti saya share yer ;)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

[nesa] bagus la rajin masak...

[dyea] sedap nye dapat kue anta ke rumah...

[bitt] akak..
name baru nampak...
hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...