::: insan terpilih :::

Thursday, August 11, 2011

.jangan.lupa.namaku.

as salam...
selamat ramadahan ke-11...
semua maseh ok kan???
xpe...
xlame dah nak buka kan...

ari nieh
aku nak share tentang
ost drama 
RAMADAHAN TERAKHIR...

citer tue aku
xleh la nak share...
sebab aku pon xsempat tgk...
tapi aku tahu pengarah die...
UNGKU ISMAIL AZIZ...
dulu berlakon
drama 
SYURGAMU RAMADHAN...

aku suka ost nieh...
walau xtahu ape perjalanan
citer tue...
but lagu memang masyuk la..
tapi penyanyi nye...
POMPA BENSIN???
indon band kew???
tapi xmacam suara indon..

aku search miss gugel...
mencari kekusutan...
akhirnye...
terurai sudah...

mereka terdiri dari
3 org...
siapakah gerangan mereka...

AQASHA...


NADIA AQILAH BAJURI


AZMA YUSOFF


xsangka aku azma nyanyi...
but aku tahu die berbakat...
lirik & skrip...
banyak dari idea die...
so xterkejut la lagu ini
menarik ngan paduan suara
mereka...

p/s:
aku baru mengetahui...
~

12 comments:

PinKy MoMMa said...

sedap eh ceroi..nak picit gugel sat huhu..sis pun tak tengok ;p

Alin Marlini said...

mmg best Ramadhan terakhir tu...penuh keinsafan

Wanita Mutalib said...

eh eh macam best ajo?

adik, tolong tengok gambor Q, nak hantar dalam foto contest, tak pun tolong pilih picture sekal leh..


thanks adik!!!!!


p.s.
nak cari gak lagu tuh pas ni!! :)

Bitt (double IS) said...

kalau ceroi tak cerita saya lagik tak tahu...hehhehe

redza said...

nti akan cari kt utube lagu tu..nk dgr jugak

[sutera kasih] said...

best wooo cerita tu..aku suka huhu


laaa...baru tau gak ni yg dorg be3 plak dlm kumpulan tu..mati2 aku ingtkn penyanyi baru...

M.E Z.A.F.I.R.A.H said...

best x cite 2?? xpenah tgk pon lg...lagu best,kne search ngn miss gugel jgk ni.. =)

Nazsabrina Iman Zulfikar said...

jgn lupa nama mu? namamu siapa?
hehehehhe

baru tau lepas baca entry akan kewujudan kumpulan ni.

didn't know aqasha is into singing

Myra Jay said...

Eh samalah kita baru tau jugak :)

Nora Shahaira said...

akak pun melayan citer tu..lama-lama lagu tu jadi best dgr..macam org malas nyanyi tapi bak kata ceroi masyuk je dengan irama dia terbuai2..
dan betul2 terkejut dengan gabungan 3 org tu..gabungan 3 suara pun tak terkejut mana akak..

L said...

anda seorang yg kuat marah?
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/jangan-marah.html

Hana Hashim said...

cite tu sangat best..insaf sangat...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...