::: insan terpilih :::

Friday, August 5, 2011

~ pemulaan yg baek... ~

as salam semua...
alhamdulillah...
dah selesai 4hari
kite berpuasa...

ari nieh nak citer
tentang 
adik bongsu aku 
ini...


alhamdulillah...
selama nieh xpernah
die cube berpuasa...
walau setengah hari...

tapi...
syukur alhamdulillah...
kali nieh die cube berpuasa...
penuh selama
4hari ini...

kamu memang hebat adik...
tanpa paksaan...
go go...
try ur best untuk
ramadhan kali nieh...
kite tgk adik dapat
berapa hari...

p/s:
ari nieh resung teruk...
seksa2...
~

23 comments:

qellissa said...

Syabas mere bette!hihihi...ko tu pon puasa penuh tau!

MIDA MIDOT said...

Alhamdullilah :D Nanti kena lah bagi duit raya dekat dia .hehe

fikaryna said...

best2..kuatkan semangat yer dik..:)ceroi, duit raya kena lebih..motivasi spy next year berjaya lagi..hehe..

me suya said...

wahh ini sudah bagus..
si abang nyer kena lah bagi duet raya lebih~

Nazsabrina Iman Zulfikar said...

selamat berpuasa adik! u can do it! go go go!

Cik TeN10 said...

cantik gmbar !! mesti kamera mahal ni.. =)

btw tahniah utk ur little sis..!

enyheartsdiamond said...

adik, nt mintak abg ceroi kasi duit raya sebab puasa penuh, tau :p

..DaK KeCiK.. said...

ALOLO,COMEL NYA DIA..

KO BG LA DUIT RAYA BYK CKT UTK DIA NNTI..HIHI

Amy Syaquena said...

Bagusnya..tahniah kepada adik awak semoga untuk hari2 yang akan datang pun tidak memberi masalah kepadanya..


jom singgah belog saya http://www.sinarraudah.com/2011/08/contest-juadah-ramadhan-dan-ucapan.html

Nesa Wazir said...

go adik go!! ^o^

-nice pic ;)

redza said...

bagus...bagusss

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

[Q] aku dah kire wajib daaa...

[mida] sure...

[ryna] mesti...

[suya] kene kan...

[naz] tq...

[10] xcantek la...
maseh belajar...
tq...

[eny] yew la tue...
hehehe...

[inda] yew la...

[amy] moga2...

[nesa] tq nesa...

[redza] kene kasi semangat kan...

Myra Jay said...

Kena bg duit raya banyak la if dapat posa penuh..
Baru lagi bersemangat :)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

[mj] tue la pasal...
hehehe...

eynda said...

Good gurl tasya... raya nanti mintak duit raya kat abang banyak2 ye hehehe...

Bitt (double IS) said...

owhhh congrats tasya...hehhehe

ceroi resdung eh...hindari ayam...kalao nak makan jugak masak sendiri basuhh ayam tu sampai hilang lendir2nya... ;)

Shiela Latif said...

watermark ko tuh membuatkan gambar ko nampak lagi exclusive lar dik!! ecececeh...tapi betullah :P

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

[eynda] yew la akak...
hehehe...

[bitt] tue la akak...
nie rase sebab kerang makan semalam nieh...

[sheila] tahniah buat ko akak...

[sutera kasih] said...

aku tgk adk ko ni, mcm iras2 aku time kecik..aisemennn hehe

bgs la tu, bg latih dia puasa slow2 dr kecik, Insya'Allah nnti lama2 dia biasala tu :)

si para para said...

adik mest ikut taladan abang dia yang ensem tu kan.hehe

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

[sutera] nak kate comel gak la kecik2???
yew la..
hehehe...

[para] abg mane satu???
hahaha...

PinKy MoMMa said...

syukur..kena support dia slalu :)
teruskan sweety!

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

[pinky] mesti akak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...