::: insan terpilih :::

Monday, October 19, 2009

::: freak goal :::

semua org tentu tahu tentang kekalahan
ke-4 liverpool musim ini...

baru harungi 9 perlawanan sudah kalah 4 kali...
agak menghambarkan pemulaan kali ini...
tapi takpe...
kite tetap THE REDS...
hidup mati bersama...
aku hanya ingin kongsi
kekalahan semalam...

yelah... bukan nak kate nak ungkit yang dah kalah...
tapi kalah & menang
biar lah adil...

kalau aku je cakap tentang gol yang
sepatutnya tidak di-iktiraf oleh
pengadil semalam,
mayb semau kate aku nie tak
dapat terima kekalahan...

takpe...
bear aku bawakan fakta² sekali...
nampak pix kat atas tue...
handsomekan... hehehehe...
itu bekas reff liga perdana
bernama jeff winter...

die mengatakan yang adalah mengejutkan
apabila reff mengiktiraf gol yang dijaringkan bent...

gol itu terkena "beach ball" dah
menyababkan penjaga gol liverpool,

pep riena keliru...
encik winter itu menyatakan,
law dalam padang ialah apa saja
bahan asing yang berada dalam
padang harus dikeluarkan...

permainan harus
dihentikan...

jika berlakunya gol kerana benda
asing di dalam padang,
gol itu mesti tidak dikira...

die menambah mengapa ke-3²
reff dipadang tidak mempertikaikan perkara itu...

jika bola terkena reff &
menyebabkan gol, ia adalah sah gol...

kerana pengadil adalah objek
dalam padang termasuk 22 pemain...

itu yang encik tue cakap la...
bagi aku btol la...
reff kat england nie mutu die kureng la...
kalau kat spain & italia
mutu nye lebih baik...

ini dapat dibuktikan...
mane ade reff liga england
ke piala dunia berjaya...

ade dulu...
tapi memalukan...
dah kuar 2 kad kuning tapi tak kuar kad merah...
player tue main la lagi...
hehehehehe...
memalukan...
tak pe the reds...
we still can get back...
kalahkan man united...
semua pasti berubah...
THE REDS 4 EVA...!!!

5 comments:

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

huh....sembang bola sampai lupa janji ni mmg ngeri..mana cawan mcD???apa kau pikir aku penagih janji?wakakakakakaka..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

sabar la alvin...
pasti ditunaikan...

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

sembang..........wakakakaka....

ina said...

yeahhh! we are the reds!

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

yeah ina...
we are the reds..
ape pon jadi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...