::: insan terpilih :::

Friday, October 9, 2009

::: org gile sekejap :::


kisah aku nak share kat korang
nie berlaku kelmarin...
but entri ini baru menemui anda semua
sahabat aku kerana aku sibuk

melayan alvin datang nak makan...
makan tak leh minyak²...
kene sedap...
jgn lupe air tembikai beliau...
hehehehe...

so...
aku teruskan citer si gile ini...
semasa kedai aku beroperasi seperti biasa...
lebih kurang kul 11 malam kot...
satu bunyi yang kuat terdengar...
"PAM"
aku ingat kerusi jatuh...
rupenye pecah...
selidik² ade mamat muda nie hentak kaki sampai pecah...
ape lagi...
taiko@taukeh@baba aku mula mengorak langkah...

TAIKO
SI GILER

kenape nie...
ape masalah???


tak der ape...

kalau tak der ape kenapa ko
pecah kan kerusi nie...


tak der ape...
nanti aku ganti la...


bukan masalah ganti...
kerusi nie tak salah ko pecah
dalam kawasan aku...


*mamat giler tue senyap*


then member² yang lepak sekali
ngan mamat tue datang nak bayar makanan masing²...

baba aku tanye la...
then diaorg kate mamat tue memang
kadang² datang giler tetibe ok balik...

hehehehe...
adoii...
nyaris la giler die tak panjang...
kalau tak mayb muke die pon
senasib bangku yang dipecahkan,
dikerjakan baba aku lak...

hehehehe...

ade gak giler sekejap eh...
hehehehe....
renung²kan...


10 comments:

BuLaN iTu aKu said...

mamat tu sawan kut

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

sawan jatuh...
mengelejat...
ini mengamuk jap...
hehehehe...

HoPe said...

erk..hensem x?

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

mamat giler tue???
hensem???
hehehehe...
rela terime hnesem ke walau giler miss hope???

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

wei...kerusi tu boleh letak kat tandas...buat cam tandas duduk...sempoi apa...mengenai kes malam tu...nasi yang wan masak mmg tak boleh makan...minyak bersepah2...huh...aku ni ngah diet...dia saja jer nak sabotaj perut aku yang chumil ni...aku ingat aku nak saman kedai kau la...boleh aku dapat duit skit...ngan duit tu aku ingat aku nak beli jersey liverpool byk2 then aku nak buat sarung nangka kat blakang umah aku...perghh...fan liverpool boleh nanes kuar taik mata tgk pokok nangka aku yang dihiasi jersey liverpool tu...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

hahahahaha...
giler jelez liverpool kitaorg...
hahahaha...!!!

honey bunny said...

haha..:)
klaka pon ada larh..
hbs ranap kusi 2...
ish3..

lemonade said...

menakotkan lah org mcm 2. tetibe jek kan. dia mental probs kot.

MCM said...

aku rasa dia sengaja la bro...pas tu kawan dia yg lain tu cover dia oyak dia tu gila, so selamat la muka dia drp menjadi senasib ngan kerusi tu...selamat drp taiko bro tu

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

ade je org mcm tue lemonade...
mcm...
aku dah tanye semua manusia dalam kg nie...
memang kate die ade giler kejap...
pernah wat hal tempat lain...
bearkan...
slagi mampu giler die kite ikut...
giler kite nak simpan mane kan...
tak kan dalam almari kasut...
hehehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...