::: insan terpilih :::

Thursday, November 12, 2009

::: ac semp0i makin mantap,s0bri penariknya :::



eloo...
salam...
aku just nak entri sikit nie...
tentang talk show ac sempoi...
tadi tgk ac sempoi episod chef wan...
tahu tak ac sempoi???
yang dulu dikenali dengan ac dimana, ac disini...
hehehehehe...
sebab nama panjang sgt kot die tukar ac sempoi...
tapi btol...
dulu aku tak suka sgt tgk talk show ac nie...
mcm serabut la...
tapi sejak nama baru nie, ia menampakkan
peningkatan sgt²...

dulu ac byk jemput jemputan tak best la...
byk benda² kosong...
tapi skang aku tgk jemputan die baik...
menarik...
bukan je itu...
ade gak segmen "WOW"...
kat situ memaparkan rakyat malaysia yg byk
mengharumkan nama MALAYSIA...!!!
kire ade gak la dari gosip² bodoh je kan...
yg aku suka tgk ac nie sebenarnya 1 benda je...
sobri...
side-kick ac...
hehehehe...
korang kenal kan???
yg kiri sekali nie...
hehehehhe...
die memang giler la...
skang dah dapat blakon ngan haziq dalam
drama belalang...

arahan adlin aman ramlie...
tapi die paling sempoi...
lawak die memang tahap banggang...
aku leh gelak tgk muka die je...
adoiii...
yg aku tahu tentang die nie, nama penuh
die sobri anuar...

byk berlakon dalam produksi di malaysia &
juga filem pendek U-Wei Sepohon Rambutan
Kepunyaanku
di Tanjung Rambutan
...
die pengalaman besar...
kite je tak kenal sebelum nie...
die akan lebih baik & baik...
harap ko leh g jauh la sobri...
ko memang giler...
truskan kegilaan ko...
hehehehe...
515...!!!
~

7 comments:

nadya omar said...

aku ni duk kedah ,jarang la sgt tgok tv.
balik cuti baru la mgadap tv, tp cuti kali ni xde nk mgadap tv sgt la kot, sbb umah adik aku xde astro, nganga la nk tgok tv3, tv2, tv1, arggggggh!!!
xpe2,seb baik anak sedara aku ada.

Nini said...

mksdnye kau suke sobri..??

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

alamak bro..kali ni kau entri ttg sepupu kau pulak ker...alamak...maaf..terlepas cakap..maaf

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

nini: aku minat lawak die k...
jgn salah paham...
hehehehe...

alvin: ko memang...
bile nye tak kene kan aku...
hehehehehe...

LIEZ. said...

c0wie laa...
i bkn nk kutuk kew paew kew..
cume i nk ckp..
i xsuke laa dgn rncgn ac tue..
sbb carew dyew ckp tue,
buat i rase mls nk dgr.
then dyew sukew wat lawak yg ntah apew2 jewk.
u jgn mrh lak yee.
peace!

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

wei liez...o.k apa rancangan tu...ac di mana???ac di jamban...ceroi.......

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

liez: minat masing²...
aku tak kate aku minat giler...
just leh la layan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...