::: insan terpilih :::

Tuesday, November 10, 2009

::: pi mai pi mai tang tu :::

smalam sebelum aku tunggu game
liverpool vs birmingham kul 3.55am,

aku sempat bukak channel warna 132 kat astro tue...
ala... channel citer lawak je tue...
byk gak citer² best kat channel tue...
aku suka tgk spontan...
hehehehe...
memang giler gabung 4 peserta tetap
rancangan spontan tue...

afdlin, din beramboi, douglas & zizan...
memang tak dapat bayangkan 4kepala nie...
hehehehehe...
tapi aku nak citer tentang sitkom yang dah lame dulu,
pi mai pi mai tang tu...
semua mesti ingat sitkom nie lagi kan???
smalam aku tgk citer nie la...
3.30-4.00am...
hehehehhee...
gelak² dulu baru nangis liverpool draw...
hehehehehe...
tue la...
org tua² kate jgn suka sgt...
hehehehehe...
tapi aku tak salahkan citer tue pon...
hehehehehe...
dalam sitkom tue memperkenalkan,
imuda, pak uda, mak ngah, lucy, ravi,
mat over & ramai lagi...

gempak kan???
mcm disini la semua mereka naik...
menapak nama la kan...
ye la...
bagi aku sitkom ini tak luput dek masa...
ye la...
brape lame dah sitkom nie...
walau aku tgk skang maseh leh gelak...
lame kot sitkom nie...
ye la...
pelakon sitkom nie pon dah ade yang
meninggal & sakit...

mat busu yang melakonkan watak
mat deris sakit skang nie...

telantar je...
yang meninggal tue aku lupa la...
yang jadi ketua flat tue...
lupa la plak...
hehehehehe...
ape² pon aku nak katakan hasfsham did a good job...
hehehehe...
515...!!!
~

8 comments:

Nini said...

pak busu laa yg meninggal tuh..

ngee!! aku pon ikot sitkom neh dlu..

sbb ayah aku ske bukak cite neh sblm die anta aku pegik tadika.

lalalalalal..

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

kalau kau nak tau...penonton yang dok gelak kat dalam studio masa diorg berlakon tu semua dah mati...ngeri tak komen aku ni???
kau punya entri kali ni saja jer nak ubah topic liverpool tak menag..cuma mampu draw jer kan...hahahahahahaha...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

alvin: tak gak... cume aku saje nak entri nie....
nanti ko kate blog aku berat sebelah...
just liverpool... liverpool... liverpool kan...
hehehehe...

nini: yup... btol² pak busu...
zaman tadika dah minat eh???
hehehehehe...

miss nina said...

semnangat 1malaysia dah sah2 ada dalam sitkom ni.

paling suka, imuda la :)..funny la karektor dia ni

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

ye la...
paling giler²...
sempoi je kan...
but paling suka tgk, pak uda...
jalan je dah leh wat aku gelak...
hehehehehe...

HoPe said...

tibe2 rasa rindu pulak kt sitcom ni..
dulu mmg layan gile laaa..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

rindu tgk je...
maseh disiarkan kat astro kan...

buzymovie said...

klau nak download cita pi mai pi mai tang tu..p je kat cni ..

http://buzymovie.blogspot.com/2010/01/best-of-pi-mai-pi-mai-tang-tu-avi.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...