::: insan terpilih :::

Sunday, November 8, 2009

::: hari sgt² bahagia & menyeronokkan :::

hari nie,aku kembali...
menceriakan blog aku kembali seperti astro ceria 611...
hehehehehe...
fav channel tasya tue...
hehehehehe...
mcm semua org tahu, aku baru je balik bercuti dari genting...
genting kota keriangan...

so ini kali kedua aku g sane...
first ngan family dulu²...
ini plak aku g sendri...
so agak berdikari la...
biasa sgt berkereta...
naik² bas best gak...
agak hapening...
hehehehehe...
dulu mase aku g ngan family aku, aku tdo
kat bwh genting...

tapi kali nie kat atas genting...
pergh...
sejuk dowh...
aku yang tebal nie, ditambah ngan baju
tebal maseh menggigil...

hehehehehehe...
memang amat menyejukkan...
so ari nie aku just nak share tentang
$ yang telah kehabisan...

tapi puas...
hehehehehe...

nie semua bil² makanan...
so tgk la...
byk tue je...
haaa...
hehehehehe...
aku tak kuat makan tau...
hehehehehe...
biar aku zoom kan salah satu bil tue...
ini lah bil makan sebelum aku pulang ke
bumi yang dibawah tempat tinggi ini...
aku makan nie kat dalam shopping complex kat atas first world hotel...
hehehehehe...
nak mamam nasi putih kan...
kalau nasi goreng tak selera la...
harganya leh tgk sendiri kan...
hehehehehe...
itu makan 3org punya tue...
A3 tue tak salah aku telur dadar 3bijik...
A16 tue tomyam seafood 3org makan...
hehehehehe...
tapi ape nak kira...
bukan selalu...
yang penting aku hepi sgt disana...
hehehehehe...
ini lak tempat tido kami...
theme park hotel...
hotel yang selesa...
tapi ye la...
ade gak kurang nye...
kalau stakat nak tdo ok la..
tapi nak jalan² baik ambik first world...
yang ini petang riuh la...
sebab sebelah theme park tempat main² tue la...
malam sunyi la...
ade old town je depan hotel buka 24hours...
tapi byk benda kat first world lagi la...
ini lak tiket² pengangkutan kami...
dari la dibwh genting sampai la kami di
atas genting...

tiket biru tue aku naik train kt atas genting...
aku tanye pakcik tue...
die kate harga rm5...
pusing² dalam 15 minit...
aku pon ok je la...
nak merasa kan...
hehehehehe...
naik punya naik die pusing blakang banggunan...
hehehehehe...
pandai pak cik tipu aku...
hehehehehe...
ape pon aku enjoy...
ini tiket aku terakhir...
mase nie aku kat sepang dah umah mak long...
aku ingat nak tgk citer 2012...
but rupe nye tak kuar lagi...
ini lah malam last aku kat sane sebelum
pulang ke teluk intan...

sedih giler...
citer nie aku tgk kat alamanda...
mula² tak paham sgt citer nie...
rupenye ade byk citer hantu dalam tue...
hehehehehe...
tapi paling best akhir citer nie...
klakar giler...
sgt²...
enjoy tgk...
pas abis movie aku g makan...
kat bangi tak salah aku...
best...
hepi...
tak dapat gambarkan...
sgt² gembira...
ape² pon,hanya aku yang tahu...
hehehehehe...
515...!!!
~

7 comments:

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

woi...kalau takat amik gambar sampah2 tu aku pun boley la...mana gambar kau kat atas genting???kasi tunjuk skit la...ni yang aku marah ni...buat entri bercuti macam tak hapenning jerkk...huhuhuhuhuhu...

Nini said...

hahaha!! alvin dengki!!

ekeke!!

weh..aku paham..kau hepi buat journey cenggituh..

aku pon slalu wat jugak..

kekadang, aku tensi2..mule la aku berbelanje bukan2. mcm pegi jalan2 n beli2 barang2. tak pon pegik oliday ngan kwn sorg. besh woh!!

miss nina said...

bestnya dia..g cuti2 mesia :)
mana gambar aksi cuti2 di sana??

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

wei nini...mmg aku dengki la...dia g genting tak bawak aku ngan gf dia tau tak..aku kena layan gf dia sepanjang dia tak da...hahahahahahahaha...miss nina...jgn harap la dia nak tunjuk gambar tu..sbb dia bercuti dgn boyfren dia...alamak...ayat aku..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

ape la alvin...
ape ayat ko nie...
hehehehehe...
miss nini...
alvin memang dengki...
nanti ade mase i masukkan pic tue...
kalau tak slamae nye alvin ungkit...
mcm mcD...
aku kene bwk die gak nie...
kalau tak bising telinga aku dengar...
hehehehehe...

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

huh...tunggu kiamat la aku dapat rasa janji keling kau tu...hahahahahaha...tetiba jer aku terbau bau hancing nih...mana datang nya???

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

kat kepala kau...
hehehehehe...
c'on la...
aku tetap tuanikan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...