::: insan terpilih :::

Sunday, November 8, 2009

::: im crazy about nissan :::

ambik ko...
2 entri trus...
hehehehehe...
alang² ade mase...
hehehehehe...
kang² dah bz...
melayan tersayang...
hehehehehe...
aku just nak share...
aku minat giler ngan keluaran nissan...
but tertentu la...
aku minat 2 jenis skang...
ini lah dua kete fav aku skang...
yang atas tue nissan fairlady...
yang bwh lak nissan latio...
pergh...
aku plak memang minat warna putih...
memang geram la...
alvin ade nasihat aku...
simpan impiana ku...
satu hari nanti walau ade ape pon kete kuar nanti,
beli kete kite impikan dulu...
aku memang rase benda yang same...
sgt² berminat kete ini...
ia sesuai buat untuk berdua atau berkeluarga...
ini impian aku...
hehehehehe...
saje² nak share...
hehehehehe...
515...!!!
~

3 comments:

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

nanti bawak aku naik keta latio kau tu yer...tapi kau dok blakang la...aku ngan awek aku tadi tu dok depan...o.k boss??i luv u along...u are best bro...

sue_hatimanis said...

huhuhu...i'm crazy tooo :P..
ske stail fairlady...
smart gilerr...
then..then..latio pun ok gak..
minat kita macam serupa jer...:)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

boleh je alvin...
aku dok belakang...
kite gerak jalan same²...
hehehehehe...

sue:yeke same???
tapi memang smartkan...
hehehehehe...
minat giler...
akan aku realisalikan impiam aku...
hehehehehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...