::: insan terpilih :::

Tuesday, November 10, 2009

::: kalau dah taksub sgt :::

elooo...
ini bukan kisah taksub benda² tak elok tau...
tajuk entri mcm gempak je kan...
hehehehehe...
aku just nak citer pasal 1family nie...
diaorg customer tetap la kat restoren aku nie...
nama abg & akak tue tak la aku tahu...
malas lak nak tanye...
ehehehehe...
aku panggil akak & abg je la...
mereka baru dikurniakan anak baru...
tak baru sgt la...
dah agak besar la...
tapi aku bermiant untuk cerita kan tentang bayi comel
ini kerana namanya...
nak tahu ape nama nye?
RIZQI SAPUTRA...!!!
hehehehehe...
aku cakap la...
dasat la akak kasi name mcm tue...
ade makna ke?
akak tue kate, rizqi sebab mcm rezeki la...
saputra lak sebab akak nie memang minat
nicolas saputra...

ala...
actor indon yang kat bwh nie...
hehehehehe...
memang smart la kan...
gilaan wanita nie...
hehehehehe...
itu la sebab akak tue pon giler kat mamat nie,
sampai nama anak pon kasi taruk la...
hehehehehe...
but memang comel la bayi ini...
hehehehehe...
semoga bahagia selalu akak "tea tarik straw" &
abg "bubur ayam"...
hehehehehe...
itu trademark diaorg...
hehehehehe...
515...!!!
~

7 comments:

nadya omar said...

anak dia comel!

Nini said...

ape meaning saputra..??

erm..sory..aku nak berfikiran ortodoks sket..

nape ikot name artis..?? niatkan pd nama yg baik2 kan lg besh..?? kalau saputra ad meaning, alhamdulillah.. senang nak wat pengertian kat 'sana' nnt..

ee..aku suke beby..sgt suke!!

MiSsyLiLy said...

huhu... minat giler sampai namer anak pon ikut namer artis eh... kem slm kt dier..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

nadya: memang sgt comel...

nini: tah la...
masing² la...
name elok perangai tak elok tak guna gak...
name ape pon didikan kte yang tentukan jadi manusia atau haiwan...

lili: nanti jumpe aku kim salam kan...

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

apasal depa tak boh nama mahmood june??a.r tompel??s kandarisman???macam nama pelakon malysia ni tak best jer...huh....aku rasa kau lagi chomel la...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

sape comel???
kau alvin???
sudah pasti...
kalau tak tak kan la.... lalalalala...
hehehehehehe...

HoPe said...

aish..mcm x lama da je..
naluri kebapaan terserlah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...