::: insan terpilih :::

Monday, November 9, 2009

::: my new lucky number :::

elooo...
entri yang saje nak isi nie...
i want to say...
this is my new lucky number...
515
jgn tanye nape...
tak nak tanye pon tak pe...
hehehehehe...
just like to say...
my lucky number...
nanti kalau nak cari kete pon nak cari no nie la...
hehehehehe...
kene beli la...
tak pe la...
beli pon beli la...
dah minat kan...
hehehehehe...
515...!!!
~

8 comments:

Nini said...

kau buat perasaan kuriosity aku memuncak..

apesal 515..??

♥chentaMAYA™ said...

aku nak tnye jugak bole?
hehe~
nape 515?

sue_hatimanis said...

nape lak 515??
is it really lucky??
tapi naper lucky number kamu ni panjang skit..
selalu lucky number ade satu jerk...

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

lucky number kau ni number bilik hotel pelacuran..tau tak??hotel metro teluk intan...pelacur yang huni bilik tu baru jer mati kena aids..ishkk..risau aku ngan kamu ni...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

alvin...
mulut jgn "choi"...
hehehehehe...
ade ke pelacur...
giler²...
hehehehe...
mcm mane kau tahu eh???
pernah layan ke???
aku bg tahu gf ko...
hehehehehe...

sue,maya & nini...
its just my lucky...
sesuatu yang sgt bermakna...
itu je...
hehehehehe...

honey budak bucuk:) said...

la..share larh nape 515??
x 555 jer..
haha

nadya omar said...

dulu aku pnh menang cabutan btuah,, tp no 5555, aku pon teruja sgt sbb 1st time dlm seumur idup menang cbutan btuah! *bangga*

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

nadya: hahahahaha...
tahniah nadya...

honey: ade lah... hehehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...