::: insan terpilih :::

Sunday, November 15, 2009

::: lega yg amat sgt :::

adoooiii....
lega gak pale aku hari nie...
sgt ringan...
hehehehehe...
bukan kerana rambut aku dah tak der...
bukan gak sebab pale aku semakin kecik...
tapi kerana bebanan aku memikirkan paper last aku sem nie...
calculus...
hehehehe...
akhirnye berkubur paper itu pada pukul 4.40pm td...
aku kuar awal skit dari waktu sebenar...
bukan ape...
sejuk & dah check,tak tahu nak wat ape...
so aku pon dengan berani angkat tgn...
cakap..
"saya nak hantar"...
hehehehehe...
blagak & yakin je kan...
hehehehe...
aku akan rase lebih lega kalau
EN.SHAHRIZAL B. MOHD SAFRI,

lepaskan aku untuk paper sgt sukar ini...
hehehehe...
tolong eh encik...
merayu nie...
susah paper td tue...
hehehehehe...
ape² pon sem depan last sem...
then nak grad...
tak sabo nye...
hehehehehe...
515...!!!
~

5 comments:

ina said...

wish u all da bez...! da usaha.. now.., doa n tawakal...

nadya omar said...

eh,ko amek cos pe?

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

nadya: aku ambik science comp...

ina: ye... tq...

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

aku harap kau lulus calculus tuh...
*161*

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

ape 161 tue alvin???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...