::: insan terpilih :::

Monday, November 16, 2009

::: 2012 the best in 2009 :::






aku percaya ramai yg dah tgk citer nie...
mcm² respond aku dengar...
kat blog nie pon dah byk...
byk yg +ve...
so aku sendiri kene g tgk kan...
td tepat kul 12.00am bermula la citer
2012 ini di panggung

teluk intan,perak...
aku g ngan semua family aku...
kecuali my dad & my bro...
dengan adik bungso aku 6 thn pon aku "hangkut" same...
hehehehe...
tup² baru 10 minit start dah tdo...
hehehehehe...
bagi aku, filem nie terbaik...
grafik & effect paling cun la...
sgt dasat & cantik...
nilai keluarga byk...
nilai kemanusiaan byk...
mamat nie memang baik wooo bawak watak...
hebat...
sgt hebat...
leh leleh wooo air mata tgk mase die
nak repair pintu "bahtera" tue...


satu je tak puas hati...
ade mamat melayu & india tak matang
dalam pawagam...

c'on la...
dah besar...
ape bising² dalam panggung...
mcm panggung korang je byr...
mcm org utan tgk wayang tau...
ade babak kiss yg last kat filem tue pon,
nak tepuk tgk...
ape la...
tak pernah tgk ke?
tah² lebih dari tue korang tahu...
tapi saje nak tunjuk "beruk" kan...
ape la...
korang leh respect org kalau ade "akai"...
penat dieberi akal tapi letak kat tapak kaki...
maaf kalau ade terasa...
cuma segelintir bangsa mcm nie...
ape pon filem nie best...
aku kasi 4.5 dari 5 untuk filem nie...
515...!!!
~

11 comments:

BuLaN iTu aKu said...

seram la cite ni
tak mau nengok

MiSsyLiLy said...

biler la dpt tgk.. mau jugakkk.. huhu

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

bulan: ape nak tkt...
ambik iktibar...
bagus la tkt...
manusia ade iman...
hehehehe...

lily: takpe... pasti sampai saat nak tgk tue...

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

wei...mamat india tu owner pawagam tu lor~~~suka hati dia la nak wat apa...hahahahaha...dah nama pun india...yang kau bising2 ni apa hal??hahahahahahahahahahaha...
*151*

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

tak la...
agak² la...
bising g maple la...
ade ke dalam wayang...
adoiii....

Solehah said...

ye ke..syok eh ..nak pegi tgk laa..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

solehah: g la tgk...
best wooo...

LIEZ. said...

nk tgk..
tp ade final exam..
waaarggghhh!!!

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

liez: xpe... sempat kot pas exam kan...

MCM said...

aku pon tengok lagi citer yg aku tunggu selama ni....selalu bz ngan kerja ler..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

mcm: tgk la...
hehehehe...
curik mase...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...