::: insan terpilih :::

Monday, November 16, 2009

::: award fom sue_hatimanis :::

alooo...
aku dapat scond award dari sue nie...
dalam sibuk nak kawen sempat lagi tue...
tq sue...
aku nak citer mcm mane ye...
cinta???
mcm mane nie...
aku cinta pada adik bogsu aku...
TASYA...
cinta itu menyeluruhkan...
hehehehehe...

1. Namekan orang yang paling kamu sayang...
HASNATASYA HARIEZA

2. Adakah dia pun sayang pada kamu?
YE...!!! PASTI...

3. Sehari... berapa kali kamu call atau beri sms pada si dia?
TAK YAH... DEPAN MATA TIAP SAAT...

4. Kamu selalu berjumpa?
SGT SELALU...

5. Berikan ciri-ciri si dia yang membuatkan kamu suka pada si dia
KERANA ADIK AKU... SO SYG LA...

6. Adakah kamu merancang untuk berkahwin?
XLEH... ADIK KANDUNG...

7. Berapa lamakah kamu bersama?
SEJAK ADIK LAHIR... 2003...

8. Bilakah tarikh ulangtahun kamu?
ULANG TAHUN LAHIR DIE LA...
30 JUNE...

9. Dalam setahun, berapa kalikah kamu bertengkar?
KALAU BERTENGKARPON AKU KENE MENGALAH...

10. Letakkan gambar kamu berdua di sini (edited can do!)

16 comments:

MiSsyLiLy said...

shomel nye dier...

sue_hatimanis said...

a'ah lah..comey adik ceroi ni..
sonok tgok gambar abg ngan adik..
bahagia gitu...
betullah..cinta tu menyeluruh..
cinta mmg tak terhad...

nadya omar said...

olor2. shomelnye cyg tasya nih,nnt kalu dpt jmpe, nk peluk kuat2,

nadya omar said...

out of topic jap:
ko p x genting nnt ? jom la wei..

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

aku kenal budak tu..dia rock n roll..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

memang rock & roll alvin...

nadya: pelok la kalau jumpa...
aku tak leh g...
next tmye ok...

sue: memang cinta tak terhad...

Nini said...

waahh!! entry neh membuktikan yg kau neh schweet!!

wuhuu!!

p/s : ade ke word verification neh suro aku eje patin..?? tak mencabar sungguh!!

Solehah said...

cemole yang si kecik tu..girl pren ke?

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

nini: sweet la sgt...
hehehehehe...
ape p/s ko...
tak paham la...

solehah: bukan girl pren je...
segalanya dia...

cik EPAL said...

comelnyaaaa ;)c

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

epal: cik epak comment aku wooo...
payah nie nak caye...
hehehehehe...

Rowena Chasez said...

alalalalalalaaa...
comeynyer..
sweetnyer ade abg cmnie..=)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

knp dengan ade aku???
manja kan die???
dah syg...
mesti la manjekan selalu...
hehehehe...
"kopak" gak la poket aku...
hehehehehe...

Ms.Independant said...

Igtkan buah ati td.
Tomey btol die!

:)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

independent: buah hati gak tue...
segala²nya die tau...

miss nina said...

chumel adik dia, bongsu kan?
rasa nak cubit pipi dia .hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...