::: insan terpilih :::

Friday, November 20, 2009

::: tangkap muat terbaik :::





eloo...
entri untuk yg ke 16 buat bulan nov ini...
entri ini aku nak citer tentang
rancangan kat astro ria...

TANGKAP MUAT...!!!
mula² aku tak layan citer nie...
ade satu petang tue dok sibuk jaga
restaurant family aku,

tersiarlah rancangan nie...
aku ngan adik aku,wan yg tak der
citer lain layankan je...
mase tu tersiar episod die make
over pengantin...

lupa plak nama pengantin tue...
tapi memang best giler rancangan nie...
paling best adalah telatah
Zulfadzli & Rizalman...

zulfadzli yg kat atas pakai bg hitam tue...
rizalman yg muka paling byk kat atas tue la kan...
tapi memang terbaik la diaorg...
dalam ngah make over mulut lepas je cakap...
hehehehe...
mase tue penagnting pompuan tue beli baju
kawin kat indonesia...
diaorg leh cakap,
"eh baju nie kat indon dalam berape ratus je kan"
ade gak diaorg cakap...
"mane baju lapik meja tue??? kau dah buang???"
lebih kurang mcm tue la...
hehehehehe...
memang sempoi...
pas tue die buat baju pengantin untuk pompuan tue...
memang terbaik la kan...
tgk la sape buat...
rizalman...
hehehehehe...
best la tgk telatah diaorg...
515...!!!
~

10 comments:

MiSsyLiLy said...

sempat tgk yg dier make over bdk tomboi yg chumel tuh...

fikaryna79 said...

ni x sengaja layan ker berangan..huhu..

Ms.Independant said...

Dr gambar aku tgk kat atas.
Pengantin tu cam ekin je..
Kihkihkih~

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

inde: itu muka memang ikin...
aku angkat itu pic bukan pasal pengantin tangkap muat...
aku angkat itu pic sebab rizalman punya muka maaa... hehehehe...

fikaryna: xsengaja la... hehehehe...

lily: smart kan...

dhia over the moon said...

nape la rizalman xmau kawen ngan aku..:P

Rowena Chasez said...

yeke??
xtau pn kewujudan rancangan nie...
huhuu~
nnti laa nk try tgk..
suke tgk prg make up nie..
hee~

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

aku blom terbuka hati nak tgk crita tu..tapi pas kau crita pasal sobri..aku teriba bleh layan sobri tuh..pasni aku mesti layan TANGKAP MUAT gamak nya..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

dhia: memang smart die kan???
hehehehe...

rowena: tgk la...
best wooo...

alvin: aku kan advisor ko dalam rancangan tv...
hehehehe...
cepat pandang langit...
hehehehehe...

Rowena Chasez said...

dh tgk tgk cite nie..
best2..
thanx 2 u...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

welkam rowena...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...