::: insan terpilih :::

Wednesday, December 23, 2009

::: helen :::

salam...
aku baru pas putun rambut...
aku biase putun kat kedai kat
komplek menara
condong...
saloon kent...
tapi sejak bulan lepas ade
tukang cuci rambut nie die kasi
budak dalam form 3 cuci rambut aku...
dengan tak selesanya...
shampoo tumpah sini sane...
aku dah malas nak g sane...
walau tukang guntingnye baik...
tadi aku g la...
ingat dah tukar ke...
ade tukang lain ke...
leh la aku pilih...
but malangnye...
budak itu gak...
so aku wat keputusan..
aku nak g potong kat kedai lame aku
potong dulu²...
lebih kurang 2tahun lepas...
HELEN...

kedai nie tak salah aku dah
lame giler beroperasi...
tapi memang terbaik la...
biase aku cuci rambut suruh amoi
cuci rambut kuat sikit cuci...
tapi td ini amoi bikin kuat giler...
hehehehe...
sakit gak...
tapi terbaik...
aku puas...
hasilnye...
~



14 comments:

cik sue genjos said...

pergh...ngalahkan org pompuan gi saloon...
aku pun nak wat big curl..
selalu aku gi Rachel...
tip top!!!

enyheartsdiamond said...

eny suka shampoo girl cuci rambot eny..sdp..lega~

Nini teDDylicious said...

basoh rambot kat uma pon besh aperr..??

ada.m0khtar said...

sedap ada orang cucikan rmbut.. picit2 kepala ni. relex je.. hehehe

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

WEI...AKU BASUH RAMBUT KAT DALAM TOILET UMAH AKU LAGI BESH....

vrdesign said...

hikhikhik....nk nyebok kt cni...
xnk ckp pape pn...
juz nk bgtau....
MEMANG TERBAEK DR LADANG...
(erkk..!!!ladang???..pe kne mngene...)

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

AKU RASA...CUCI KEPALA SENDIRI KAT TOILET RUMAH AKU LAGI BEST...

angah iza said...

cantik rambut :)

anN said...

wah! baru smart! hehe tp mmg syok kene urut ple ckit.. hehe

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

ade ke bg dak form3 cuci rmbut..hampeh.cmne la leh amik dak2 kecik keje ngn die..len kali ko masuk je saloon tu ckp la, tokei, sy xmau dak kecik tu cuci rmbut sy..sy mau yg len..

razmanta said...

amboi..stylonya adik aku sorang ni
g salon siap cuci lagi..
patut pun awek dia sayang die..hehehehe

eima xara said...

seronok kn cuci rmbut kat saloon..
hehe..
mls nk cuci sndri..
:)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

sgt best cuci...
kene picit²...
adoii...
lega otak...

kameN: die je ade...
siot giler...

puspawarna said...

mak aih...
aku tgok naik terkopek kulit kpale 2...
sume amoi punyer kje...
hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...