::: insan terpilih :::

Friday, December 25, 2009

::: tak sabar nak cuti :::

slamat...
aku baru leh bace entri korang semua...
2hari blog kat umah aku tak leh log in...
entah la...
virus or internet...
tension gak kadang²...
esok diwanis tomyam akan beropersi
malam akhir sebelum kami berehat 3hari...
hehehehehe...
penat giler aku minggu nie...
tukang ambik order aku mate die sakit
la plak...
sakit aku kene ganti die...
itu yg letih sgt aku minggu nie...
huhuhuhu...
aku sekeluarga mayb gerak kl je...
kitaorg stay kat nomad sucasa hotel...


dekat klcc kate nye...
so aku nak jalan puas²...
penat dah kerja nie...
kene ade rest gak...
aku nk shopping puas²...
sape nak sponsor aku???
hehehehehe...
buat semua kwn²...
SELAMAT BERCUTI...
~

7 comments:

enyheartsdiamond said...

ewah2..shopping!

sory..x dpt taja :)

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

smbut x-mas kt kolumpo ke?hehehe
duk sini smpai new year ek?
sorry, aku pun xdpt sponsor
ko nk abiskan duit, pegi la pavilion..aku rasa tu tmpat plg best utk ko abis kan duit ko

dhia nor hashim shah said...

huh, sambut krismas kt kl eh, tp npe la kau cuit jap je..

hans said...

aku dah nak habis cuti ko plak baru mula cuti
haha

enyheartsdiamond said...

buy sumthin 4 me :)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

aku cuba cari buat amoi...
aku beli uncle cina mane2 buat ko...
hehehehehe...

razmanta said...

shopping..jgn tak shopping..beli banyak2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...