::: insan terpilih :::

Monday, March 8, 2010

::: impian :::

salam semua...
amacam minggu baru nie???
penat tak???
aku nantuk sgt2...
huhu...
nak tertido je kat opis td...
ingat hari nie dapat project
dari bos...
tetibe penolong kanan bos tue
lak ketumbit..
anak dara sape la die
intai...
hehehehe...

berbalik pada tajuk...
dulu aku minat sgt ngan kete
ini dan itu...
tapi sejak2 nie aku mula berubah...
bukan la langsung tak minat kereta...
kene beli gak kereta impain...
nissan fairlady...
sebab nak bawak sue & den jejalan...
hehehehe...

dah2...
melencong lagi...
semenjak aku tgk kengkawan baba
mcm
abg man, abg jai & abg ross
lepak same2 kami satu keluarga tue...
aku mula tertarik ngan kenderaan mereka...
iaitu superbikes bmw...

btol2 aku jatuh cinta pandang...
sejak tue aku menambah
lagi impian aku...
ingin memiliki sebuah
superbikes bmw...


uncle man lak memang pakar bab nie...
awal2 dah bg tau aku...
kalau aku minat bg tahu...
hehehehe...
mesti ade tip tue...
hehehehe...

senang bergerak ngan motor...
aku akan pastkan impian...
jadi kenyataan...
WOOOO...!!!
~


39 comments:

eynda said...

Yang hitam tu macam motor yg batman naik jek :-D

sue said...

hurm....bulan lepas br tgk moto beso cam ginih kat sg. buluh... wah mmg best. yg sue tgk tu rege rm98k...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

[eynda] hehehehe...
batman pon anek kan..
ehehehe...

[sue] bulan lepas kat sg buloh???
kwn baba aku yg bwk moto nie bulan lepas konvoi kt sg buloh la...
hehehehe...

whitedaisy said...

nk satuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:P

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

[daisy] aku pon blom beli satu...
hahahahaha...

Wanita Itu said...

yang itam tu cun!! :)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

[wanita] sgt menawan kan...
hehehehe...

joegrimjow said...

da tgok gambarku bersama awek moto yg hot2?
hehe
;)

LiAnA said...

haha.. hubby akak pun dh gile superbike.. geng dia ramai beli.. meleleh kwn tgk wakaka.. dia minat kawasaki 1400 gtr.. akak tak herannya sbb bukan leh bonceng pun kuang3

lemonade said...

angkat kete ar bro!

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

impian aku nak g mekah..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

[joe] aku xnak awek tue...
aku nak moto tue...
hehehehe...

[liana] hehehe...
sis la bawak...
hehehe...
giler la...
mesti cun la sis...
hehehehe...

[lemonade] ye...
kereta lain..
ini aku nak gak...
hehehehe...

[alvin] impian tue semua umat islam ade dalam hati...

Nini teDDylicious said...

sila capai impian kau..

chaiyok!

Ieda the Rainbow Princess said...

Salam..Enchik Senja yg kacak bergaya..
Sehat? :)
Sori Senja,lama tak singgah cnie..Bz manjang..Klu ada inv contest br Akak muncul ye.. :) Tu pun memenuhi seruan rakan2 yang ajak join contest..
Senja..dh lama tak tgk Senja join contest..Hr tu ada jgk Senja join kn..
Senja..motorbike tu body die mantap siott..Hihi..Harus teruskan impian mu utk memiliki motorbike itu,Senja.. :)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

[nini] tq...
hehehehe...

[ieda] sis i memang bz je...
hehehehe...
xpe la...
no hal..
paham...
tq...
doakan segalanya berjalan lancar...
hehehehe...

fikaryna said...

wei..lelaki mmg seme sehati sejiwa eh..en.fika pun minat sgt..kalau yg mcm kat atas 2 berapa rege? nak belikan en.fika punya prezen besday..haha..xde maknanya nak blanje manyak mcm tuh..tp siyes tanya kalau superbike mcm gambo atas budget berapa?

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

[ryna] yang atas aku xsure la...
tapi xsalah aku superbiles bwm yg baru masuk malaysia skang 150K je...

fikaryna said...

150 k jer..baik beli umah..huhu..biar en.fika beli sendiri ar..hik2..

IdzaLia said...

fuhh mmg cantik superbike bmw ni kan.. yg hitam tu nampak garang lah.. beli dik klu ada rezeki nanti bila bwk tu macho je di jln raya.. hihi

Cik Cookie said...

kalau xde apa CC nak amik lesen motor besar bulan 5 nih.huhuhu...dah lama simpan niat nih.

Nazatul shima said...

nape minat motor lak?susah la..nk bwak gf jalan2 pon xbezz..ehehe..

angah iza said...

apa kes sampai byk sangat impian ko ?
hehehe...
moto tu besar sgt la...nnt ko jatuh nnt,aku gak yg kena angkat.
hahahhaha...

LIEZ. said...

smart gilew seyh m0t0rbike!!
aku suke gilew...
mmmg mach0w r klau sapew yg bwk..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

[ryna] tulun la die...
hehehehe...

[lia] ye...
ade rezeki i akan ambik je sis...
hehehehe...

[cc] bagus la...
semoga berjaya....
hehehehe...

[shima] itu la best...
sempoi...

[iza] insan tanpa impian mcm tak guna hidup tau...
hehehehe...
mcm mane ko nak angkat...
sebab ko jatuh same...
hahahha...

[liez] ye la...
kalau aku bwk mesti nampak mcm tue gak kan...
hehehehe...

.::WaNiE::. said...

goog luck :p

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

[wanie] tq...
hehehehe...

Ieda the Rainbow Princess said...

Salam..Morning..Senja di Pagi hari..Hihi..U r welcome & Thanks for voting me adik ku.. :) I owe U..Klu nk suh vote Senja utk ape2 contest nnt bgtau je,Sis akn vote 4 U plk.. :)

mrs.ecam said...

WOW...superbike bmw???? aku ske kawasaki...tp aku doakn la impian ko jd knyataan ek...amin insyaallah...heee

*Dak kecikkk* said...

law ko beli moto ni kompem ko ne letak dalam umah ko coz aku tkt nanti alvin curi..hahahahaa

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

[ieda] tgk la sis...
kalau masuk...
contest pon jarang masuk...
hehehehe...
mcm mane nak vote...

[mrs.ecam] tq...
amin2...
maseng2 ade pilihan hati maseng2 kan...
hehehehe...

[kecik] hahahaha...
alvin xkan curi...
alvin akan selalu nak pinjam...
nak cuci mate...
hehehehe....

Frodo Baggins said...

semoga impian jadik nyata!!!
yeeehaaaa ~~ suria perkasa itam idola wa. moto belalang beliau mantap boh!!! ngahahahhahaha


>>___<<


alvin? katak ...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

[frodo] hahahaha...
cerita satria lame² tue kan???
hehehe...
tq²...

enyheartsdiamond said...

eny suka fairlady!!! <3


eny nak bf ada motorbike!!!teheeee :D

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

[eny] aik...
same la pilihan kite...
suka fairlady & motorbike...
hehehehe...

anak_hamja said...

wah.. bawak moto besaw jngn lupe bawak noody.. die selalu rungut kate kamu da x kisah same die.. ish ish.. penat saye mau explain yg kamu syg die.. mungkin klu kamu bawak die naik moto cantik ni die aku ok balik??

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

[hamja] maaf...
moto tue sorang je leh naek...
hehehehe...

Ms Sue said...

muat utk sorang jer??
dasar kedekut ni...
ko modified la letak bangku kat tepi tayar motor impian ko ni..
RARE tau~

ahahaha..
merasa la nanti aku nak naik nissan fairlady ko..
tp nissan fairlady ade 2 seat jer...
ko nak letak aku ngan den dlm bonet ke per??
ahahahaha...

telagaburuk said...

hanya aku punya kapcai buruk~

job said...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...