::: insan terpilih :::

Thursday, May 20, 2010

::: dimana kah aku :::

salam...
buat pengetahuan semua...
aku memang dah abes belajar...
ngah tunggu konvo jew la...

aku dah mula apply kerja...
semua ngan kwn2 baba
&
ngan adik angkat mama...
mayb ini lebih mudah...
mudah2an...

jgn korang ingat aku malas nak
sambung study...
aku pikir nak kerja &
blaja...
lebih mudah...
itu perancangan aku...


cuma terpikir...
di manakah tempat
kerja aku nanti???
apakah kerja aku nanti???
bagaimana aku nanti???
semua ade dalam kepala aku...

tapi aku jenis xmemilih la...
kerja ape pon...
asalkan cukup untuk aku tanggung
family aku & bakal 
family yg akan dibina...
hehehe...

doakan aku yg terbaek...
amin...
~

24 comments:

.::WaNiE::. said...

amin

Ms Sue said...

kerja apa yang akan ko terima nnt ko cuba jalani sebaik mungkin..

walaupun aku tak nampak mcm mane masa depan aku ngan family aku skrg ni..
aku hanye perlu Happy..

mrs.ecam said...

insyallah klu niat kt baik ALLAH akn permudahkn....klu de aral melintang tu anggap la dugaan yek....rezeki org x sme....

IdzaLia said...

byknya 'nanti?' tu ye.. hehe
Insya Allah.. akak doa ceroi dpt keja yg bagus nanti.. amin..

Dyna Yvonne said...

gud luck~
^_*

cik pingu said...

amin..

Nazatul shima said...

ko kena jadi web developer..hehee..xpon system analyst..hehee..:)

angah iza said...

insyaAllah....
ada rezeki x kemana.tp kalo dah dapat rezeki tu,beli kan baba ko rumah banglo
hehehe

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

[ecam] tol2...
hehehe...

[idza] tq la sis...
hehehe...

Nadya said...

insyaallah dapat keje yg bagus2, nanti da keje tak mau malas malas!

hope, impian dan ikhlasnya nak tanggung family tu, diredhaiNya, aminn~

*da mcm penceramah plak. haha

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

[wanie] amin...

[sue] btol2...
kebahgaian adalah yg utama...

[dyna] tq...

[pingu] amin...

[shima] ok gak kan...
hehehe...
kalau ade rezeki...

[iza] pasti...
aku mesti senangkan mereka...

[nadya] penceramah xbertauliah...
hehehe...

miss nina said...

ceroi
bekerjalah kita sekuatnya~

lirik lagu mana ntah yg dicilok :)

~kejelah apapun, asal halal

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

[nina] tol...
sebab nak tanggung family kene
yag halal...

fatin hanani said...

aminnnn
smga dpt kerja yg bersesuaian k :)

Nurul Harun said...

insyaAllah. good luck ya! (;

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

[fatin] tq...

[nurul] tq...

anntaj said...

amin...saya doakan yg terbaik....

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

[anntaj] tq...

xkenalmakexchenta.blogspot.com said...

insya-allah amin..
da dpat kejer t boleh blanje aku mkan hehe..

Rowena Chasez said...

Aminn..
aku doakan yg baik2 je utk kau..(:

Lovely Bella said...

huhuh aku skang keje sambil2 tuh blajar.. huhu mmg payah.. n penat.. rs mcm dah x larat jerk nih.. :)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

[xkenal] leh jew...
hehehe...

[rowena] tq la...

[bella] tak pe...
untuk mase depan yg cerah...
hehehe...

sLEEping BEauty said...

Amin ..
semoga u dpt kerja yg menjamin masa depan..
insyaAllah.

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

[sleeping] tq sis...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...