::: insan terpilih :::

Saturday, August 13, 2011

.sape.mahu.ipad.

as salam..
semua dah tdo???
lena sudah..
ke merayap???
yew la...
esok kan cuti...

ok..
berbalik pada tajuk...
sape mahu???
sape???
bukan free la...
ini nak jual...
2nd hand...
area KL lebih dialukan...
leh tgk sekali...



 iPad - 
32g, wifi/3g, black with casing
 open price rm1500...
nego...


p/s:
tolong kawan jualkan...
~

21 comments:

si para para said...

ingat nak bagi adiah kat aku tadi...

MIDA MIDOT said...

ipad .? heemm , tak minat sangt .

Cik TeN10 said...

tu lah kan para para.. ingat nak kasik adiahh laju je klik.. haha =)

qellissa said...

Free saya nak! hihihi...aku igt ko jual ko punya..=)

ada mokhtar said...

ala, i thought free tadi.. hehe.. budget tak cukup la..

Lia said...

bagus ceroi, tlg kwn ye dik.. :)

sue UYA genjos said...

nice!! tp aku jauuuhhh

[sutera kasih] said...

sbb apa dia jual?
berapa lama dh pakai?

M.E Z.A.F.I.R.A.H said...

adoih... igtkan nak bg free...huhu

Myra Jay said...

Ipad ni kegilaan orang muda sekarang..
Kalau suka men game wajib kena beli Ipad nieh :)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

kalau free semua pon nak kan...
hehehe...

[sutera] die nak beli galaxy tab...
die pakai xlame rase nye...
rase nye ade warantty lagi...

me suya said...

Bagi free untuk suya la ceroi
2 kali byar ke 3 kali bayar ke.. boleh la ngkat..hehehehe

enyheartsdiamond said...

ala, tak cukup duit :D

azzey said...

minat....tp budget plak x bp 'minat'..:(

Amy Syaquena said...

alamak kita dok jauh la huhu...

Liza Razak said...

adoiii...saya dah terbeli iphone pulak..kalau tak boleh angkat ipad..huhu

PinKy MoMMa said...

owh minat tapi tak mampu..tengok dari kejauhan pun jadi la dik ;p

Nazatul shima said...

hrge tu kurangkn lg ley?hehehee....

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

[liza] iphone pon ok ape..
hehehe...

[shima] aku xtahu...
kawan nye...
ko letak la price ko rase nak...
aku tanye kan..
same area kl...
so ko leh try...

Bitt (double IS) said...

perghhh dah la saya baca kuat2 terus iskandar melalak kata dia nak...hahahahah sudahhh tak tau ka dia bank sudah mau tutup raya2 nehhh...akekkkekekee

hidayah said...

berkenan sangat tapi stil tak ada duit nak beli +_+

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...