::: insan terpilih :::

Wednesday, September 7, 2011

.mengada.

as salam...
selamat hari raye
ke-8...
maseh mode raye???
xpe...
raye kan sebulan...
heeee...

trus pada tajuk...
yg mengada tue bukan
org...
tapi lappy aku...
petang td die wat hal...
die leh CAPS LOCK
sendiri...
suka suki die...
kejap huruf
kecik kejap besar...

memang xleh nak masuk
password o komen 
entri korang la...
tadi balik
keje angan2 ingat
nak anta g klinik jew sok,....
try on...
tetibe...
tgk entri aku...
ok kan???
kire ok la plak malam nieh...
heeeeee...
alhamdulillah...


p/s:
takut kene inject la tue...
~

11 comments:

si para para said...

aku rase dia nak gurau2 manje ngan ko ceroi.hehe

me suya said...

saja nak test kesabaran tuan die la kot

Myra Jay said...

hehee, dengaq nak bawak p klinik tros sehat lappy tu :)

Nazsabrina Iman Zulfikar said...

eiiii ntah ntah ada "benda" usik ceroi ...ceroi kan suka update blog memalam....(seram)

Cik TeN10 said...

ahaa.. betul la tu.. dia takut kena inject le tu.. tp kn kite punye laptop mmg tak tahu takut.. skrg ni dekat hospital masih dlm rawatan.. kalau dh parah sgt innalillah je la.. haha

[sutera kasih] said...

ehh, caps lock my lappy pon salu cmtu..bengong kan hehe

qellissa said...

Camtu kena beli lappy baru..

Amy Syaquena said...

dia saja nak uji kesabran tuanya kot...

aTy _faRed~ said...

sajer nak manje2 lar tu..tuannyer selalu tinggalkan die kot..;p

M.E Z.A.F.I.R.A.H said...

haha... lptop pon da pndai majuk dh... tunjuk protest sbb tuan sbuk kot...huhu

Bitt (double IS) said...

akekeekekkee dia nak cuti kot...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...